Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft Lumia 530 - snart i Danmark til skarp pris

Microsoft Lumia 530 - snart i Danmark til skarp pris

Billigste medlem af Microsofts Nokia-familie, får snart debut, til en attraktiv pris

Søger du en billig mobil, som kan mere, end bare at ringe og sende SMS’er, har Microsoft produktet til dig: Lumia 530. Den prisbevidste mobil er arvtageren til sidste års Nokia Lumia 520, en budgetbasker, som samtidig blev en af daværende Nokias mest populære mobiler.

Ved den danske lancering på torsdag den 18. september, håber Microsoft at følge succesen op med Lumia 530. Debut-prisen bliver aggressive 699,- kroner.

Den lave pris til trods, vil Lumia 530 alligevel byde på en fuldt ud kapabel mobil-oplevelse. En, for budgetklassen, kraftfuld quad-core driver nyeste Windows Phone 8.1 med Lumia Cyan og sikrer en flydende oplevelse.

Bedste i klassen

Microsoft slår især på, at oplevelsen bliver sammenlignelig med dyrere smartphones. Skandinavisk produktchef, Niels Kjelstrup, præciserer:

”Lumia 530 kommer med de samme apps, funktioner og gode håndværk, som man ser i flagskibs-modellerne, og vi er ikke i tvivl om, at det er den bedste smartphone i sin priskategori.”

For de få penge, får du en mobil med 4 tommer FWVGA-display, 4GB+ microSD lager og 15GB OneDrive sky-lager. Batteriet på 1430 mAh sikrer op til 13 timers taletid og 220 timers standby.

Læs også: Microsoft lancerer prisvenlig Lumia 530

For at holde budgettet nede er visse funktioner sparet væk. Der er kun 512MB RAM at arbejde med, og der er hverken frontkamera, fotolys eller 4G-antenne indbygget i Lumia 530. Kameraet har også kun 5 megapixels at byde på.

Microsoft Lumia 530 bliver tilgængelig hos udvalgte operatører og forretninger. Den kommer med udskiftelige covers i farverne, hvid, orange, grøn og mørkegrå.

Find den bedste pris på Microsoft Lumia 530 på mobilpriser.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies