Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft Lumia 850 lækket: mellemklasse med Windows 10

Microsoft Lumia 850 lækket: mellemklasse med Windows 10

De første fotos er lækkede: Lumia 850 bliver en lækker mellemklassemobil fra Microsoft.

Foto: gsmarena.com

Da Microsoft sidste måned lancerede deres første Windows 10 mobiler, efterlod de et gabende hul mellem de dyre high-end telefoner Lumia 950 og 950XL og ned til budgettelefonen Lumia 550.

Det bliver der snart gjort noget ved.

Flere billeder af en kommende afløser til Microsoft nuværende budgettelefon Lumia 830, cirkulerer nemlig rundt. Det skriver gsmarena.com.

Mobilen går under kodenavnet Honjo, men vil givetvis hede Lumia 850 når den debuterer og den vil dermed placere sig i den øvre mellemklasse i selskabets line-up.

Læs også: Nokia C1 - kommer i flere versioner

Foto: gsmarena.com

Lækrere end Lumia 950

De lækkede fotos adskiller sig væsentligt fra Microsofts nyeste Lumia-telefoner ved at tilbyde et lækkert miks af plast og metal.

De vilde farver, som længe har været både Nokia og Microsofts kendetegn, syntes at være vraget til fordel for enten hvid eller sort plast prydet med alu-rammer i guld, kobber eller titaniumgrå farver.

På bagsiden finder man et fint designet kamera, samt et mystisk sort hul, der givetvis gemmer på højttaleren.

Kraftværket i telefonen forventes at få en væsentlig overhaling, med en opgradering fra en Snapdragon 410 quad-core til en Snapdragon 617 octa-core.

Hvornår Lumia 850 vil ryge i handlen oplyses ikke, men en lancering omkring MWC-messen i februar 2016 synes at være mest sandsynligt.

Se også: Microsoft OneDrive-trick: få din lagerplads tilbage [TIP]

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies