Microsoft mere troværdig end Apple og Google

Undersøgelse viser, at forbrugerne har mindre tillid til de to største tech-virksomheder, Apple og Google end til Microsoft.

Microsoft mere troværdig end Apple og Google

Forbrugerne mener åbenbart ikke, at verdens to største tech-virksomheder, Apple og Google gør nok for sikkerheden i forhold til tidligere.

Det viser en undersøgelse fra The Ponemon Institute, der i denne uge har udgivet deres årlige rapport.

Undersøgelsen lister virksomheder efter forbrugernes opfattelse af selskabernes evne til at beskytte private oplysninger.

Hverken Apple eller Google nåede denne gang ind på top 20, skriver BGR.

Sidste år lå Google nummer 19, mens Apple befandt sig på en 14. plads på listen.

Det overrasker måske ikke, at Google røg ud af top 20, da deres sikkerhed har været i fokus det seneste år i både USA og Europa.

Mere overraskende er det, at Apple er gået langt tilbage. Apple har ellers ry for at værne om sikkerheden og specielt omkring App Store har Apple meget strikse regler for sikkerheden.

Microsoft er dog stadig at finde på top 20-listen og dermed, ifølge undersøgelsen, mere tillidsvækkende hos forbrugerne, end Apple og Google.

Kilde: BGR

Det sidste nye i fortællingen

Emnet er stadig aktuelt. mobilsiden gik videre med sagen. 30/1/2013 rettede vi nyt fokus på sagen med en artikel med tematikken Rygte: Næste Apple TV får A5X-processor – Tjek artiklen her. Seneste højaktuelle stof om “Apple” finder du i denne spalte..