Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft Office 2013 - mød den nye Office pakke

Microsoft Office 2013 - mød den nye Office pakke

Microsoft har netop præsenteret den nye Mircosoft Office 2013 – den mest ambitiøse til dato slås der fast.

Microsofts seneste presseevent betød endnu en produktnyhed, denne gang omhandlende et af deres kerneprodukter, Microsoft Office.

Den nye Office version kommer til at hedde Office 2013, og er ifølge Steve Balmer ”den mest ambitiøse version af Office der er lavet - nogensinde”.

Med Office 2013 beholder Microsoft alle dets kerne elementer i pakken, alle ens velkendte programmer er der stadig, om mange af ens mest anvendte funktioner er stadig til stede, men der er også sket en del ændringer.

Optimeret brugerflade

Den nye Office 2013 byder ikke alene på en kraftig optimeret brugerflade, der på flere områder ligner og matcher Windows 8, men byder også på masser af nye funktioner og tillæg til den seneste Office version.

Her er Microsoft Surface - alt om de nye tablets

Derudover er Office 2013 blevet touch-optimeret, hvilket betyder at den er optimeret til tablets og smartphones.

Windows Phone 8 er officiel - alt om den nye version

Word, Excel, PowerPoint, og OneNote vil ifølge Cnet.com, være at finde gratis og forud installeret på alle tablets med Windows 8 RT.

Microsoft Office 2013 er officielt ikke blevet givet en lanceringsdato, men det forventes at den bliver frigivet samtidig med Windows 8.

Vi har fundet et par videoer frem der viser en hel del mere end ord, og dem kan i finde herunder.

Man kan allerede i dag prøve Word, PowerPoint, Excel, OneNote og Outlook og læse meget mere om Office 2013 via denne hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies