Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft og Apple nu venner - eller...?

Microsoft og Apple nu venner - eller...?

Windows Phone 7 og Zune kan snart synkroniseres med Mac.

Overraskelsernes tid er endnu ikke forbi: Microsoft har endelig, officielt bekræftet, at der kommer en applikation før udgangen af 2010, der vil gøre brugerne i stand til at synkronisere deres Windows mobiler med deres Macs. 

Mærkeligt nok, at de ikke tog denne nyhed med i mandags, da de annoncerede Windows Phone 7, men hey - de kan have deres egne grunde til at spille kortene som de gør? Jeg kan ikke gennemskue det. (Og jeg kan slet ikke gennemskue hvem der, havende allerede købt en Mac computer, skulle have lyst til også at investere i en Windows Phone 7? Men lad nu det ligge...)

For overraskelserne stopper ikke der: Siden Microsoft lancerede Zune i 2006, har (mærkelige) folk ventet på, at folkene i Redmond gave Mac-folket mulighed for - og lov til - at synkronisere Mac med Zune.

Og nu, med Windows Phone 7 lanceringen, er det officielt. For at synkronisere sin Windows Phone 7 med en given computer, kræves Zune software. Og da vi lige har fået at vide, at Windows Phone 7 snart synkroniserer med Macs, så er der også snart synkronisering mellem Mac og Zune.

Windows Phone 7 bliver altså et skelsættende device på mere end en måde. Så er spørgsmålet, hvad der har affødt denne pludselige forandring, og hvad den - utvivlsomt - snedige bagtanke med det hele er? Stay tuned...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper 15-10-2010 13:15:00

Zune kommer IKKE til Mac: http://windowsphonesecrets.com/2010/10/13/zune-software-is-not-coming-to-the-mac/

Der kommer derimod mulighed for at synkronisere musik, video og billeder mellem WP7 og en Mac.

Jeg må sige, at det er utroligt, at I kan lave fejl i så mange artikler om WP7. Se bare artiklen om "Ingen SD-kort i Windows Phone 7-mobiler" - denne overskrift er decideret forkert, men er ikke en gang blevet rettet, efter at jeg gjorde opmærksom på det.

0 0

Om brug af cookies