Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft og LG underskriver patentaftale

Microsoft og LG underskriver patentaftale

Microsoft og LG har underskrevet en aftale, der giver LG lov til, at benytte Microsofts patenter i deres produkter.

En aftale mellem Microsoft og LG, giver nu LG lov til, at benytte sig af Microsofts patenter.

Aftalen dækker over alle LG's mobiltelefoner, tablets og enheder, der benytter Chrome OS.

At aftalen netop dækker over enheder, der benytter Chrome OS, kan ved første øjekast virke underligt, eftersom Chrome er udviklet af Google. Men den del af aftalen, der vedrører Chrome OS, dækker formentlig over, at LG har et nyt produkt på vej der kører Chromebook.

Selve aftalen er der ikke sluppet meget ud om, men LG skal formentlig betale licensafgift og royalties for hver enkelt solgte enhed, for at benytte patenterne.

Det giver Microsoft store økonomiske fordele. Microsofts Horacio Gutierrez oplyser i en pressemeddelelse, at med den nye aftale med LG, er 70 procent af alle Android-smartphones, der sælges i USA, dækket af Microsofts patenter.

Patenterne benyttes også, af HTC, Samsung og Acer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren Melgaard 15-01-2012 22:21:08

@David - Vi vil selvfølgelig gerne have fakta korrekt og være troværdige. Derfor er vi naturligvis interesserede i konstruktiv kritik.

Du må meget gerne uddybe din kritik og samtidig oplyse, hvilke andre artikler, du mener er fejlbehæftede.

Hvis du ikke vil skrive det her, er du velkommen til, at skrive direkte til mig på melgaard [@] mobilsiden.dk

Venlig hilsen

Søren Melgaard

0 0
David 13-01-2012 10:54:51

Kører John G.

Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre at en artikel som denne kan blive publiceret på den her side, når den indeholder grove faktuelle fejl? Det ses typisk i 3 - 4 artikler på denne side om dagen! Jeg er ikke ude på at sable nogen (det klarer de fint selv ;)), men jeg tænker bare at hvis I skal blive ved med at kunne hive reklamekroner ind, må I stoppe med at hvile på laurbærrene og stille krav til hinanden! Den evige undskyldning om at I godt ved at læserne er klogere end jer er simpelthen så tynd. Det er for nemt! Den dag der kommer en seriøs dansk konkurrent til denne side, ryger i altså på røven. Du må da selv have lagt mærke til hvordan folk konstant råber jer op i kommentarfelterne..? Jeg mener det vil være en god idé at begynde at tage det seriøst! Til sidst måtte jeg hellere lige understrege at dette er venligt ment.

0 0
TechnoSmølf 15-01-2012 16:16:59

Måske man skulle åbne op for at brugerne kan indsende nyheder (Hvis det ikke allerede er muligt) osv som det blandt andet foregår på newz.dk

0 0
Johnny K. Olesen 18-01-2012 23:03:04

Hej TechnoSmølf

Vi modtager MEGET GERNE tips, links osv. på nyheder@mobilsiden.dk

De enkelte journalister modtager også gerne e-mails med tips: http://www.mobilsiden.dk/kontakt/

0 0
Mette Jørgensen 13-01-2012 16:54:06

Øhhhh, hvilke faktuelle fejl? Det er da fint, at du gør opmærksom på, at der er sådanne, men det ville nok være endnu bedre, at forklare hvilke fejl, der så er tale om; ellers giver det jo ingen mening (i hvert fald ikke for mig):-)

0 0

Om brug af cookies