Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft og Xiaomi direktør i møde, ny Xiaomi Windows telefon?

Microsoft og Xiaomi direktør i møde, ny Xiaomi Windows telefon?

De to topprofiler fra henholdsvis Microsoft og Xiaomi har holdt et møde, der spekuleres i en Windows telefon/tablet fra Xiaomi.

I sidste uge mødtes Microsoft direktør Satya Nadella med Xiaomis direktør Lei Jun, dette møde har naturligvis startet en ren lavine af rygter, blandt andet om en mulighed for en ny Windows Phone telefon eller tablet fra Xiaomi.

- Xiaomi skubber HTC af listen over mest sælgende producenter

Det er en lidt sjov situation hvor et af verdens største selskaber har brug for en relativ lille opstartsvirksomhed, mere end opstartsvirksomheden har brug for dem. Xiaomi startede i 2010 har har spredt sig med lynets hast de seneste par år, det ville være en stor fordel for Microsoft at få lavet en aftale om en telefon eller tablet med Windows Phone i Xiaomis navn på deres marked i Kina og Sydøstasien

Selv om det ikke nødvendigvis er en fordel for Xiaomi at lave en enhed med Windows Phone på nuværende tidspunkt, så kan markedet jo se anderledes ud med Windows 9 - specielt hvis Xiaomi ønsker at satse lidt mere på erhvervskunder, så ville en tablet med Windows bestemt ikke være en dum ide.

Xiaomi har skabt et navn på at sælge smartphones med meget lav profitmargin, men antallet af solgte enheder har været nok til at skabe opmærksomhed fra etablerede selskaber som Apple og Samsung, hvilket kan være grunden til at Microsoft nu finder interesse i selskabet.

Kilde: Mobileburn

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies