Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft-opkøb afsløret ved en fejl

Microsoft-opkøb afsløret ved en fejl

Twitter har allerede gjort det i denne uge, og nu er det Microsofts tur til at afsløre købsplaner ved en fejl

Kilde: TechCrunch
Kilde: TechCrunch

På Microsofts blog kom en post op, som indeholdt teksten ”tom post, slet venligst”. Den er blevet tolket som et kraftigt vink med en vognstang om, at Microsoft vil købe appen Acompli - det står nemlig i URL'en.

Den fulde URL lød http://blogs.microsoft.com/blog/2014/11/25/microsoft-acquires-acompli/, og selvom siden er taget ned nåede TechCrunch at tage et screenshot af den. Og sidste del af adressen lader ikke meget op til fantasien.

Læs også: Twitter afslører købsplaner ved en fejl

Der står nemlig ordret, at Microsoft køber Acompli, som er en e-mail app til både iOS og Android, der har sit hovedfokus på at lade brugeren finde lige den mail, han skal bruge.

I og med Microsoft ikke ønskede at offentliggøre købet endnu, er der ingen detaljer om en købssum, og de andre detaljer omkring et køb.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kongand 27-11-2014 10:16:30

Og så kan jeg ikke lade være med at tænke - hvem er aktionære i Acompli? Kunne der være nogen i Microsoft, der gerne vil have, at aktierne stiger inden et salg?
Jeg ved godt, at der sker fejl 40 rundt omkring, men alligevel...

0 3
01-12-2014 19:02:55

Der rabler det vist for "Kongand" : Microsoft har netop bekræftet opkøbet af : Acompli :-)
- Hvorfor skulle der egentlig også være nogen i Microsoft som ønsker at aktier stiger inden et opkøb ?? - det må da være modsat.....

0 0

Om brug af cookies