Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft overvejer at udvide Cortana

Microsoft overvejer at udvide Cortana

Microsoft overvejer at lave Cortana til iOS og Android, første prioritet er dog Windows Phone

Cortana er Microsofts stemmestyring og konkurrent til Apples Siri. Cortana er samtidig din personlige assistent i Xbox-spillet Halo, så da Microsoft tidligere annoncerede, at Cortana ville komme til Windows Phone 8.1 var der derfor en del glæde blandt fans. Cortana er dog ikke kun et populært navn og en genkendelig kvindestemme, tjenesten har faktisk fået stor ros af anmeldere.

Læs også: WP 8.1, Vi har talt med Cortana

Desværre er det kun personer med Windows Phone 8.1 i ”Developer Preview”-versionen som har adgang til Cortana. Microsoft venter nemlig med at udrulle Cortana til tjenesten er helt færdig og udviklerne har integreret nogle af Cortanas funktioner i udviklernes apps.

Læs også: WP 8.1 kommer i juni

Men selvom Microsofts stemmestyring Cortana dårligt er udrullet til Windows Phone, så går der rygter om, at tjenesten kommer til Android og iOS.

En Microsoft-ansat siger i et interview, at de gerne vil skalere Cortana internationalt og over flere forskellige enheder. Android og iOS er bestemt et interessant spørgsmål, men at første prioritet stadig er, at få Cortana færdigt til Windows Phone før de hopper over på nye udfordringer.

Læs også: WP 8.1 - vores første indtryk

Hvad synes du, skal Microsoft koncentrere sig om at få Cortana ud til flere sprog eller bør Microsoft få tjeneste ud på så mange forskellige enheder som muligt?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Logik 17-06-2014 12:07:04

Nej, de gør ikke.

0 0
17-06-2014 14:37:59

Fint link, men det viser jo stadigt at de overvejer/tænker på det, hvilket jo er det denne artikel handler om. Det har jo hele tiden været kendt at det aldrig ville kunne få samme funktion som på WP i og med at de ikke kan komme lige så dybt i andre OS. Men din artikel afviser dog ikke indholdet i denne.....

0 0
Logik 17-06-2014 15:38:55

Mere at de vil have Cortana, skal være en del af Windows, Xbox og andre Microsoft Services - som de i øvrigt hele tiden har sagt. Det er bare først rigtig "kommet frem" nu.
Ikke at de nødvendigvis er på vej til IOS og Android. Der er en forskel.

0 0

Om brug af cookies