Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft skrotter Surface Mini

Microsoft skrotter Surface Mini

Microsoft bekræfter i sin seneste kvartalsrapport, at de har skrottet Surface Mini

Microsoft har haft et turbulent forår som både har budt på opkøb af Nokia, fyring af medarbejdere og selvfølgelig en masse nye produkter. En af de nye produkter var Surface Pro 3.

Læs også: Her er Microsofts Surface Pro 3

Både før og efter lanceringen af Surface Pro 3, var der rygter om om, at der skulle komme en mini variant, men i Microsofts nye kvartalsrapport bekræfter IT giganten, at der alligevel ikke kommer en Surface Pro 3 Mini.

Techradar har nemlig fået en kopi at kvartalsrapporten og under "Computer and Gaming hardware"-sektionen er der en interessant sætning.

"Current year cost of revenue included Surface inventory adjustments resulting from our transition to newer generation devices and a decision to not ship a new form factor".

Det ser altså ikke så godt ud for de fans, som håbede på en mini version af Surface Pro 3. Rygterne var om mini'en var meget konkrete, så de felste havde forventet en min-udgave, men Microsoft valgte, på trods af store udviklingsomkostninger, ikke at lancere mini'en.

Læs også: Microsoft Surface Mini venter på det grønne lys - fra Microsoft

Håbede du på ny Surface i mindre skærmstørrelse? Og hvad tror du var årsagen til, at Microsoft ikke lancerede Surface Mini?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Logik 28-07-2014 11:27:35

Nu er der intet der forhindrer at den kommer senere.
Så vidt jeg har forstået er det blot, at den ikke udkommer i dette kvartal!

0 0
tw 24-07-2014 23:20:10

Kan godt forstå at de dropper minien, syntes surface pro 2 er en fin størrelse og må bestemt ikke være mindre end den, kan ikke rigtig se hvad man kan bruge en mindre størrelse til kunne forestille mig at det hele kun ville blive kluntede at navigere rundt i.

Til gengæld kan jeg ikke se hvorfor surfacen pro 2 ikke er blevet mere populær end den er, personligt syntes jeg den er den fedeste bærbar jeg har haft pr. dags dato.. jeg bruger Photoshop/lightroom når jeg skal redigere billeder på faren. jeg bruger visual studio når jeg skal programmér. Nå jeg vil tegne kører jeg manga studio og bruger min wacom pen direkte på skærmen. mht til spil så har jeg installeret steam og spiller bla. skyrim og dead Island on the go. det kan sgu da ikke være federe (forstår ikke hvorfor MS ikke har reklameret med at man faktisk godt bruge den til andet end office og kan spille ret krævende spil på den hvor det stadig kører flydende)

5 0

Om brug af cookies