Microsoft skrotter Surface Mini

Microsoft bekræfter i sin seneste kvartalsrapport, at de har skrottet Surface Mini

Microsoft skrotter Surface Mini

Microsoft har haft et turbulent forår som både har budt på opkøb af Nokia, fyring af medarbejdere og selvfølgelig en masse nye produkter. En af de nye produkter var Surface Pro 3.

Læs også: Her er Microsofts Surface Pro 3

Både før og efter lanceringen af Surface Pro 3, var der rygter om om, at der skulle komme en mini variant, men i Microsofts nye kvartalsrapport bekræfter IT giganten, at der alligevel ikke kommer en Surface Pro 3 Mini.

Techradar har nemlig fået en kopi at kvartalsrapporten og under “Computer and Gaming hardware”-sektionen er der en interessant sætning.

“Current year cost of revenue included Surface inventory adjustments resulting from our transition to newer generation devices and a decision to not ship a new form factor”.


Det ser altså ikke så godt ud for de fans, som håbede på en mini version af Surface Pro 3. Rygterne var om mini’en var meget konkrete, så de felste havde forventet en min-udgave, men Microsoft valgte, på trods af store udviklingsomkostninger, ikke at lancere mini’en.

Læs også: Microsoft Surface Mini venter på det grønne lys – fra Microsoft

Håbede du på ny Surface i mindre skærmstørrelse? Og hvad tror du var årsagen til, at Microsoft ikke lancerede Surface Mini?