Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft sløjfer download af YouTube-videoer

Microsoft sløjfer download af YouTube-videoer

Efter klage fra Google har Microsoft nu fjernet muligheden for at downloade videoer fra YouTube-app'en til Windows Phone. Stadig ingen løsning på reklame-blokeringen.

I sidste uge påpegede Google to problemer med Microsofts YouTube-app til Windows Phone og krævede samtidig, at softwaregiganten fjernede applikationen.

Nu er et af problemerne blevet løst, skriver AllAboutWindowsPhone.com.

Microsoft har således frigivet en opdatering til YouTube-app'en, så det ikke længere er muligt at downloade videoer. Download-knappen, som fremgår af billedet nedenfor, er væk.

Foreløbig kan man beholde funktionen ved at undlade at opdatere. Google har dog tidligere krævet, at "download-versionen" skulle sløjfes af Microsoft, så spørgsmålet er, om den får lov at fortsætte med at fungere.

Opdateringen løser ikke den anden del af klagen fra Google, som handlede om reklamer. Den nuværende version af YouTube-app'en viser således slet ikke annonceringen på videoerne.

Microsoft har allerede meldt ud, at de "hellere end gerne vil inkludere reklamer", såfremt Google stiller et API (Application Programming Interface = en softwaregrænseflade, der tillader et stykke software at interagere med andet software) til rådighed, som understøtter dette.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies