Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft smartwatch spottet i levende live

Microsoft smartwatch spottet i levende live

Rygter vil vide, at Microsoft pønser på et smartwatch, og nu er uret eftersigende set i et testeksemplar

Der har været mange forsøg på smartwatches, men vi mangler stadig at få to af de store spillere i IT branchen til at komme med deres bud på et smartwatch, nemlig Apple og Microsoft.

Læs også: Apple iWatch bliver et hit

Fælles for både Microsoft og Apple er, at de ikke selv har meldt noget ud til offentligheden, men det hindrer sjældent IT-branchen i at lække informationer til pressen.

Microsofts Surface Watch, som smarturet muligvis kommer til at hedde, er nemlig blevet set af på armen af en Microsoft ansat, som tester smarturet. I første omgang afviste den ansatte dog, at der skulle være tale om et smartwatch fra Microsoft, men efter et par kritiske spørgsmål kom detaljerne på bordet.

Uret ligner dog ikke patentet som vi tidligere har set. Ifølge Gearlive.com, som stoppede den Microsoft-ansatte, var uret aflangt og lignede mere Samsung Gear Fit.

Selve skærmen var helt flad og ikke buet som Gear Fit, men til gengæld var undersiden af Surface Watch buet, så uret ligger ergonomisk på håndleddet.

Surface Watch er selvfølgelig udstyret med diverse sensorer såsom pulsmåler og GPS. Som vi tidligere har skrevet, forventes Surface Watch, at være cross-platform således, at du kan bruge det, uanset om du ejer en iPhone, Android eller Windows Phone.

Men måske lige så interessant er det, at uret eftersigende skulle kunne snakke sammen med Xbox One og dermed gøre fitness-spil endnu bedre og motiverende, når du kan måle din aktivitet og puls og give informationerne videre til Xbox’en.

Spilmessen E3 er netop i gang, og selvom uret eftersigende skulle være klar til produktion, er det nok lidt for optimistisk, at smartwatchet bliver præsenteret i denne uge.

Surface Watch havde en række Windows Phone lignende ikoner, så brugere af Windows Phone og Windows 8 vil kunne nikke genkendende til brugerinterfacet. En af de negative sider ved uret skulle dog være en lav opløsning, men da uret var et testeksemplar, kan det nå at have ændret sig siden.

Hvad siger du til et smartwatch fra Microsoft? Hot or not?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies