Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft Surface: Flere modeller præsenteres 20. maj

Microsoft Surface: Flere modeller præsenteres 20. maj

Rygterne vil vide, at Microsoft planlægger præsentation af flere Surface modeller den 20. maj - inklusiv en Surface Mini.

Microsoft har inviteret pressen til en ”lille” event den 20. maj, hvor vi helt klart forventer, at ”lille” dækker over præsentationen af en Surface Mini. Den nye ”lille” får angiveligt en Qualcomm processor og Windows RT.

Bloomberg News, der har kilder med kendskab til præsentationen skriver, at Microsoft også vil præsentere ”andre” Surface modeller ved eventen den 20. maj i New York. Blandt de ”andre” nye modeller skulle også være en Surface med Intel processor.

Microsoft gør hvad de kan for at booste deres Surface-salg, men har endnu ikke kunne rokke ved Apples dominerende position på markedet.

Da Microsofts nye topchef, Satya Nadella tiltrådte i februar, udtrykte han gentagende gange, at hans intention var, at vende selskabets fokus mod ”mobile first, cloud first”, skriver Bloomberg News.

Kilde: Bloomberg News

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

carsten guldhammer 08-05-2014 13:28:42

jeg ville gerne købe en af de tablets computtere ligesom den acer har lavet hvor man kan tage skærmen af tastaturet og bruge skærmen som tablet

men IKKE før der kommer en model med fuld tastatur (altså det flde tastatur med nummer tastatur osv)

1 0
Allan Waitforit Pedersen 08-05-2014 17:40:34

Mon ikke denne er stor nok til at du kan få Numpad med?
http://www.neowin.net/news/panasonics-20-inch-windows-81-4k-tablet-may-finally-start-shipping-next-week

0 0

Om brug af cookies