Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft Surface fordobler indtægterne

Microsoft Surface fordobler indtægterne

Det har ikke været lutter lagkage for Microsofts Surface-forretning, men det begynder tilsyneladende at lysne

Det ser ud til, at Microsoft er ved at vende kurven for deres Surface-afdeling, som ellers har haltet indtil nu. Indtjeningen på Microsoft Surface er fordoblet i forhold til året før i Q3 af i år, og det giver mere håb for Surface' fremtid.

Der er ikke meldt noget ud om, hvorvidt Microsoft har fået nok penge ind fra Surface til at tjene penge på den del af forretningen, men det lader til, at der er sorte tal.

Læs også: Surface Pro 3 anmeldelse - En kærlighedshistorie [TEST]

Indtægterne for Q3 i år for Microsoft Surface løb op i 908 millioner dollars, hvor de i samme periode sidste år lå på 400 millioner dollars. Stigningen kommer i kølvandet på Microsoft Surface Pro 3, som også fik topkarakter i vores anmeldelse.

Dyster fremtid tilsyneladende aflyst

En rapport kunne for 2 uger siden fortælle, at Microsoft måske ville afvikle hele deres Surface-forretning. Deres hardware-leverandører skulle have fået færre ordrer fra Microsoft, og det satte spekulationerne i gang.

Læs også: Microsoft Surface kan synge på sidste vers

Det sammenholdt med store tabstal på økonomien tegnede et dysters billede af tablet-laptop-hybridens fremtid, men Microsoft selv meldte ud, at Surface ikke ville forsvinde. Tværtimod lovede Microsoft at støtte op og satse på Microsoft Surface.

Den udmelding sammen med de nye tal, som viser en rentabel forretning, er måske nok til at lade disse spekulationer forstumme for en tid.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Logik 26-10-2014 02:29:40

Sjovt! iTaget i betragtning at i skrev denne artikel for 16 dage siden: http://www.mobilsiden.dk/nyheder/microsoft-surface-kan-synge-pa-sidste-vers,lid.32798/

3 0
tw 25-10-2014 23:34:32

Virkelig fedt at høre, håber de fosætter da jeg har planlagt at udfase min suface pro 2 når de engang kommer med 4'eren. det er uden tvivl den fedeste maskine jeg har haft og så længe kvaliteten er i top som den er ved 2'eren så holder jeg mig til surfacen. :)

5 0
André Sørensen 24-10-2014 15:36:45

Jeg bruger selv en Surface 3 i mit studie på DTU. Det her hævet kvaliteten af mine noter voldsomt. PC delen spiller bare. De eneste ting der trækker lidt ned er: Nogen gange bliver den brandvarm og blæseren kører for fuld skrue, uden at der bruges CPU, eller andet??? Der kunne godt være lidt mere friktion mellem spidsen på penne og skærmen. Men alt i alt ikke noget der trækker voldsomt ned. Den var lidt pebret i indkøb, men i mine øjne, er den alle pengene værd!
Jeg havde også en 2'er, 3'eren er bare en helt anden maskine i mine øjne.

9 0
Logik 26-10-2014 02:34:57

Tjek om du har nogen apps/tunge aktiviteter i baggrunden.
Det kan være en Explorer.exe process eller noget random, som er gået i selvsving.

Jeg havde selv samme problem, fordi jeg havde opdateret til de nyeste Intel HD drivere.
Det gjorde at selvom man havde lukket Photoshop, så kørte der en process videre, som trak 50% af CPU'en og 2 gb ram. Så det kan være noget i den stil!
Blæseren kicker kun ind her under tung billedarbejde, eller gaming. Af og til går den lige igang et øjeblik.

3 0
tw 25-10-2014 23:38:24

ja det er en smule ærgeligt mht varmen, forstår heller ikke helt hvorfor de har lavet den tyndere end 2'eren, de burde have lavet den samme tykkelse som 2'eren for bedre at kunne komme af med varmen syntes den har en fin tykkelse

0 1
mbech 26-10-2014 09:52:32

Sønnen har en core i5 med 128 ssd 4 giga ram, den har ingen varme problemer overhovedet den blæser kører lidt når den spiller men blæserlyden kan man nemt holde ud det er markant mindre end de andre laptops vi har haft vennen har en macbook air der skriger helt vildt fra blæseren ved samme spil. Men mon ikke der kommer en core -M processor der løser det.

2 0
mbech 24-10-2014 13:32:52

Forståeligt nok. Min søn har netop købt en Surface 3. Tidligere har han brugt ipad og overvejede derfor Macbook Air til skolen, men han har ikke et sekund fortrudt. Jeg foreslog ellers vi skulle returnere den for at vente på en med Core-M processor, men jeg kunne ikke fravriste den fra ham :-)

10 0

Om brug af cookies