Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft Surface Mini venter på det grønne lys - fra Microsoft

Microsoft Surface Mini venter på det grønne lys - fra Microsoft

Microsoft fremviste forleden en større version af deres Surface tablet, nemlig en 12”, men en 8” model er stadig i kortene

I tirsdags kunne Microsoft drille hele pressen med en stor 12” model af deres Surface Pro tablet som ellers har været 10”. De fleste forventede nemlig, at det skulle være en lille 8” som Microsoft ville fremvise.

Nu går der dog rygter om at en 8” Surface stadig ligger i kortene, og at det var meningen en Surface 8" også skulle have været klar i tirsdag.

Rygterne går på at der faktisk allerede er produceret mellem 15.000-20.000 8” Surface, men at Microsoft altså venter med lanceringen. Rygterne siger også at beslutningen om ikke at vise Surface 8” skete så sent som i weekenden, altså 2 dage før lanceringen af storebror Surface Pro 3 på 12”.

Årsagen til forsinkelsen skal findes i Microsofts software afdeling, for Microsoft venter simpelthen på, at deres Office afdeling bliver færdig med en bedre touch version.

Som det er nu, kan du sagtens få Microsoft Office til 8-10” tablets, men på 8” bliver det lidt fnidret, med for små knapper som er beregnet til musebrug. Og da Microsoft samtidig gerne vil give kunderne en endnu bedre Office oplevelse end på konkurrenten iPad, så venter Microsoft altså med at fremvise en 8” Surface.

Så er spørgsmålet bare, hvornår Office-programmørerne bliver færdige med en touch version tilpasset til de små skærme.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies