Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft: Vi vil fortsætte med at lave hardware

Microsoft: Vi vil fortsætte med at lave hardware

Microsoft Surface er ikke det sidste hardware-produkt fra firmaet, skal man tro Steve Balmers seneste udtalelse.

Microsoft har igennem tiden ikke produceret mange produkter udviklet af dem selv, Microsoft Surface og Xbox spilkonsol har været blandt de to seneste fra selskabet, men ikke de sidste ifølge direktøren, Steve Ballmer.

I årsrapporten 2012 fortæller Steve Ballmer nemlig at selskabet fortsat vil arbejde med at levere hardware produkter, for at give forbrugerne en bred vifte af muligheder.

 - ”Vi gør det, fordi vores kunder ønsker stort udvalgt, og vi mener, at der på ingen måde findes ”one size”-produkter der passer vores 1,3 milliarder Windows-brugere fra hele verden. Der vil være tidspunkter, hvor vi bygger specifikke enheder til særlige formål, som vi har valgt at gøre med Xbox og den nyligt annoncerede Microsoft Surface. I alt vores arbejde med partnere og på vores egne enheder, vil vi fokusere på at levere flotte, strømlinede oplevelser på tværs hardware, software og tjenester.”

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 11-10-2012 11:42:14

De har jo sådan set lavet mus og tastatur i rigtig mange år. Sendte de endda ikke en mus med deres aller første version af Windows? Men udover det, så er XBOX og Surface nok det nyeste.

0 0

Om brug af cookies