Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft vil have Windows Phone på Android-telefoner

Microsoft vil have Windows Phone på Android-telefoner

Microsoft skal have forespurgt HTC, Samsung og Huawei, om de kan lægge Windows Phone på deres Android-telefoner.

Microsoft vil strække sig langt, for at gøre deres mobilplatform Windows Phone til en succes.

Indtil nu har udvalget af telefoner med Windows Phone være begrænset, og sandsynligheden for at man ender med en Nokia, hvis man vælger Windows Phone er ret stor.

Derfor har Microsoft angiveligt forespurgt producenter som HTC, Samsung og Huawei, om muligheden for, at lægge Windows Phone på selskabernes eksisterende Android-telefoner, skriver IntoMobile.

Ifølge Mobile Reviews Eldar Murtazin, har Microsoft sågar efterspurgt muligheden for dual-boot, således at enhederne både kan bootes med Android og Windows Phone.

Nok lettere sagt end gjort, men det viser blot, at Microsoft vil strække sig langt for at gøre Windows Phone til en succes.

Kilde: IntoMobile, Mobile Reviews Eldar Murtazin

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

tw 11-10-2013 22:55:29

Ville gerne prøve en windows phone, men har brugt lidt for mange penge på google play, så det kunne være fedt med dual boot. spil på android og mere seriøse programmer på windows.

0 0
12-10-2013 16:52:42

Ingen problemer der..
Langt de fleste "seriøse" programmer som Word, Excel osv. er jo gratis og klar ud af kassen på Windows især på Nokias produkter..
En 520 koster under 1000'- og en super telefon som 920 ligger under 2000'- perfekt som prøvemobil..

@N
Det giver stadig ikke mening. Burde være dual boot

0 0
17-10-2013 11:01:31

Det står der jo også. De vil gerne have WP på deres nuværende/kommende modeller der er planlagt med android. Hvis de ikke kan få en ren install, så muligheden for dualboot....De kan jo ikke skrive at der skal android på deres WP mobiler, da det jo er android mobiler MS vil have WP på.....

0 0
Henrik 11-10-2013 11:42:47

"Microsoft vil have Windows Phone på Android-telefoner"

Hvis der er Windows Phone på, er det ikke en Android telefon.

Processor, chipset osv. er mere eller mindre præcis det samme i alle smartphones i dag (også selvom Apple prøver at fortælle noget andet).

Forskellen ligger om fabrikanterne kan lave bedre kamera-hardware, sensorer, skærme osv. end de andre. Men selv mht sensorer og skærme er der meget der er standard produceret og det samme.

0 0
11-10-2013 15:53:55

Derfor har Microsoft angiveligt forespurgt producenter som HTC, Samsung og Huawei, om muligheden for, at lægge Windows Phone på selskabernes eksisterende Android-telefoner


Derfor overskriften......

0 0
11-10-2013 15:29:01

Kan kun være enig med Henrik her.
det næste bliver sikkert at du køber en telefon og når du starter den op vælger du om du vil have Windows, Android eller Ios, og så adgang til app butikken i det pågældende styresystem.
det ville måske være smart og NOKIA har jo bevist at man kunne gøre dette,for en del forbedringer på Windows er sendt ud som apps via appbutikken.

0 0
Da Nizzel 10-10-2013 21:27:14

Det kunne da være fedt, hvis producenterne gjorde det lettere at installere deres styresystem på telefonerne. Så kan man få den telefon man ønsker og selv vælge om man vil bruge android, windows, firefox eller andre.
Problemet er jo bare, at der så skal tilpasses rigtig meget software til rigtig mange telefoner.

0 0

Om brug af cookies