Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft vil også spejle på fjernsynet

Microsoft vil også spejle på fjernsynet

Det er populært at streame indhold op på fjernsynet derhjemme, og Microsoft vil også lege med

Google har Chromecast, Apple har Apple TV, og der findes også en del mindre kendte alternativer, men vi kan også se frem til et fra Microsoft. Navnet er Microsoft Wireless Display Adapter, og den er ganske simpel.

Modsat Googles og Apples løsninger, så kan Microsofts løsning kun den ene ting, at den kan vise skærmen fra computeren, telefonen eller tabletten på fjernsynet via Miracast.

Læs også: Windows 9 fanget på billeder og video

Det er altså alle enheder, Microsoft-producerede eller ej, der vil kunne bruge den nye dongle, så længe de understørret Miracast. 

Fordelen ved denne simple tilgang er blandt andet, at Microsofts dongle ikke har brug for at være på et wi-fi-netværk for at fungere - det sker direkte fra enhed til enhed.

En ulempe i forhold til Apples Apple TV og Googles Chromecast er så til gengæld, at den nye Microsoft-dongle ikke selv kan afspille indhold, da den er afhængig af 'værten'.

Læs også: Windows Phone på vej i glemmebogen

Microsoft Wireless Display Adapter kommer til Danmark om et par måneder, fortæller Katrine Prien fra Microsoft Danmark til mobilsiden.dk, men den konkrete dato og pris vides ikke endnu.

I USA koster Microsofts dongle 60 dollars hvor Googles Chromecast koster 35 dollars, og vil det samme prisforhold gøre sig gældende i Danmark, så vil Microsoft Wireless Display Adapter komme til at koste omkring 450 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 26-09-2014 02:35:05

Mirracast er noget skrammel. Man kan ikke bruge sin mobil/tablet til andet, så længe man caster og så dræner det batteriet, da det netop er den, der står får afspilningen.

0 0
jec 25-09-2014 14:54:19

"En ulempe i forhold til Apples Apple TV og Googles Chromecast er så til gengæld, at den nye Microsoft-dongle ikke selv kan afspille indhold, da den er afhængig af 'værten'". Det kan Chromecast nu heller ikke, men værten vil jo ofte være netflix eller youtube og ikke ens mobil/tablet.

1 0
carsten guldhammer 25-09-2014 13:50:45

hvis den modsat cromecast ikek kan noget videre så er det ikke et alternativ jeg vil bruge....

1 1
Om brug af cookies