Microsoft vil også spejle på fjernsynet

Det er populært at streame indhold op på fjernsynet derhjemme, og Microsoft vil også lege med

Microsoft vil også spejle på fjernsynet

Google har Chromecast, Apple har Apple TV, og der findes også en del mindre kendte alternativer, men vi kan også se frem til et fra Microsoft. Navnet er Microsoft Wireless Display Adapter, og den er ganske simpel.

Modsat Googles og Apples løsninger, så kan Microsofts løsning kun den ene ting, at den kan vise skærmen fra computeren, telefonen eller tabletten på fjernsynet via Miracast.

Læs også: Windows 9 fanget på billeder og video

Det er altså alle enheder, Microsoft-producerede eller ej, der vil kunne bruge den nye dongle, så længe de understørret Miracast. 

Fordelen ved denne simple tilgang er blandt andet, at Microsofts dongle ikke har brug for at være på et wi-fi-netværk for at fungere – det sker direkte fra enhed til enhed.

En ulempe i forhold til Apples Apple TV og Googles Chromecast er så til gengæld, at den nye Microsoft-dongle ikke selv kan afspille indhold, da den er afhængig af ‘værten’.

Læs også: Windows Phone på vej i glemmebogen

Microsoft Wireless Display Adapter kommer til Danmark om et par måneder, fortæller Katrine Prien fra Microsoft Danmark til mobilsiden.dk, men den konkrete dato og pris vides ikke endnu.

I USA koster Microsofts dongle 60 dollars hvor Googles Chromecast koster 35 dollars, og vil det samme prisforhold gøre sig gældende i Danmark, så vil Microsoft Wireless Display Adapter komme til at koste omkring 450 kroner.

Flere nyheder om Apple

Flere forhold har spillet ind siden vi bragte denne artikel. mobilsiden har holdt fast i temaet. 24/9/2014 kørte vi sagen Samsung Galaxy Alpha: Elegant muskelmobil [TEST]Klik her for at gå til artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..