Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft vil rydde op i Marketplace

Microsoft vil rydde op i Marketplace

Microsoft vil med nye retningslinjer forsøge, at komme spam-apps og andet junk til livs i WP Marketplace.

Microsoft tager initiativ til nye retningslinjer, der skal sikre kvaliteten på Windows Phone Marketplace.

I en blogpost stilet til udviklere af applikationer til Windows Phone, skriver Todd Brix, Director for Marketplace, at Microsoft med nye tiltag, vil forsøge, at få udviklerne til at følge Microsofts retningslinjer.

Microsoft vil have elimineret brugen af registrerede varemærker i applikationernes navne. Det skal ikke være tilladt at bruge ord som ”MSN” og ”YouTube”, med mindre det bruges til at beskrive applikationens funktion, som f.eks. ”Reader for MSN,” skriver The Verge

Endvidere vil Microsoft kigge nærmere på udviklere, der lægger deres applikationer ind under flere forskellige app-kategorier i Marketplace og benytter sig af ikoner, der minder om lignende applikationers ikoner.

Beskrivelsen af applikationer skal også ses efter i sømmene. Nøgleordene, der beskriver apps skal holdes på maksimalt fem ord, hvilket langt fra er tilfældet i dag.

Nøgleordene skal desuden være retvisende og ikke indeholde ord som: ”Justin Bieber” og ”YouTube” – medmindre applikationerne har relation til ordene. Todd Brix skriver at irrelevante ord vil blive slettet fra applikationernes beskrivelse.

Endelig vil Microsoft gøre sin politik vedrørende sex-applikationer helt klar og tydelig. Det er tilladt med badedragts billeder og indhold, der kunne forekomme i prime-time TV lyder det. Anstødeligt og provokerende indhold tillades ikke.

Kilde: The Verge

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies