Microsoft vil udvikle Office-pakke til iPhone

En kommende web-baseret udgave af Microsoft Office vil lade iPhone-brugerne arbejde i Word, Excel, PowerPoint og OneNote.

Microsoft vil udvikle Office-pakke til iPhone

Microsoft er i gang med at udvikle en Office-pakke, der fungerer på Apples iPhone. Det afslørede en af Microsofts topchefer, Stephen Elop på en konference i sidste uge skriver Cnet.

Softwaregiganten satser stort på en web-baseret udgave af Office, som skal kunne køre direkte fra en browser. Programmet vil ikke kun fungere med Microsofts egen Internet Explorer, men også med Firefox og Safari.

Det betyder, at iPhone-brugerne på et eller andet tidspunkt vil få mulighed for at arbejde i Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Stephen Elop understreger dog, at Office til iPhone ikke vil blive lanceret i nærmeste fremtid, men at det kommer.

Tidligere på året afslørede udviklingschefen for Office, Antoine Leblond, at Microsoft vil gøre adgangen til programmet mere fleksibel ved at tage webbrowsere og mobiltelefoner med i udviklingsarbejdet.

Historien efterfølgende

Sagens videre forløb om emnet. mobilsiden fulgte op på historien. 6/4/2009 publicerede vi historien Rygte: Bedre kamera i ny iPhoneKlik her for at gå til artiklen.. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..