Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft viser Windows 8-tablet i næste uge

Microsoft viser Windows 8-tablet i næste uge

Microsoft vil give et smugkig på dit kommende operativsystem til tablet-computer i næste uge.

Vil Microsofts kommende operativsystem til tablets hente inspiration fra Windows Phone 7? Det finder vi snart ud af, hvis vi skal tro en historie fra Bloomberg.<span class=
" />
Vil Microsofts kommende operativsystem til tablets hente inspiration fra Windows Phone 7? Det finder vi snart ud af, hvis vi skal tro en historie fra Bloomberg.

Nu får vi endelig at se, hvordan Microsofts operativsystem til tablet-computere vil tage sig ud.

Softwaregiganten vil nemlig give et smugkig på softwaren og brugergrænsefladen allerede i næste uge i forbindelse med All Things D-konferencen, der løber af stablen fra den 31. maj til den 2. juni i Rancho Palos Verdes i Californien.

Det rapporterer det amerikanske nyhedsmagasin Bloomberg.

Microsoft vil angiveligt vise det kommende Windows med en brugerflade optimeret til fingerkommandoer på en maskine med Nvidias Tegra-processor, der er baseret på ARM-arkitekturen.

Det betyder at Microsofts kommende operativsystem reelt vil kunne køre på de tablet-computere, der er på markedet i dag.

Apples iPad og Android-tablets som Motorola XOOM og Samsung Galaxy Tab 10.1 bruger alle processorer baseret på ARM-arkitekturen.

Operativsystemet og den nye brugergrænseflade er Microsofts forsøg på at konkurrere med Apples populære iPad. Det forventes at Microsoft ikke vil være i stand til at lancere softwaren indtil engang i 2012, men firmaet giver smugkigget allerede nu for at berolige investorer og samarbejdspartnere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies