Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsoft: Windows Phone solgte bedre i starten, end Android gjorde

Microsoft: Windows Phone solgte bedre i starten, end Android gjorde

Windows Phone har ikke haft de mest imponerende salgstal, men topchefen Andrew Lees er ikke sen til at tage styresystemet i forsvar, og smide sten efter konkurrenterne.

Andrew Lees, chef for Windows Phone i Microsoft, langer godt og grundigt ud efter konkurrenterne.

Det skriver pocketnow.com.

Først er det Android der står for skud, hvor Lees pointerer, at Windows Phone faktisk solgte mere i de første 12 måneder, end Android gjorde det første år af dets levetid.

Markedet var godt nok også et andet dengang, kommenterer Pocketnow.com.

Lees sagde ved samme lejlighed, at Android er meget techy, altså alt for teknisk og kompliceret. Her mener han Windows Phone er langt mere brugervenligt. 

Og så blev det Apples tur. Hertil sagde Lees, at man også kan tale til sin Windows Phone, men at selve Siri-funktionen ikke er ”super brugbar”. Windows Phones tale-funktion er sammenkoblet med søgemaskinen Bing, og giver dermed ”den fulde power fra hele internettet, mere end blot delelementer".

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jonas Rasmussen 20-10-2011 17:53:46

Jeg glæder mig meget til at se hvad Nokia kommer med, men på en måde ikke. jeg vil gerne have en windows phone 7 mobil - dels for at prøve noget nyt (har haft HTC legend), dels fordi det ser MEGA fedt ud - men jeg står i et dilemma: Min far vil ikke have at jeg køber topmodel-mobiler (er tretten år, men mobilfreak), så jeg ved ikke om jeg skal købe en Samsung Omnia W, eller en Nokia 'Sea Ray'. de skulle - i følge rygter - have samme skærmstørrelse (3.7 tommer) og samme processor hastighed, (1.4 GHz) men Samsung'en har en super amoled, mens Nokia'en "kun" har amoled. (hvilket også er grunden til at jeg ikke gider HTC eller LG med deres fesne lcd-skærme) Til gengæld har nokia'en et kamera på 8 megapixels med carl zeiss optik, mens Samsung'en "kun" har 5 megapixels. (skal lige siges at jeg elsker at tage billeder, og har en far der er lidt af en kameranørd) desuden kan jeg bedre lide Nokias design, og tror at jeg ender med at købe Nokia'en... men den skærm der Nager mig! Jo større skærm jo bedre, (betyder ikke så meget med størlsen på mobilen, bare det ikke er en mindre tablet) og jo flottere skærm jo bedre... så jeg vil gerne lige have nogle inputs her fra.

på forhånd tak.

mvh

Jonas

0 0
20-10-2011 19:11:01

"8 megapixels med carl zeiss optik, mens Samsung'en "kun" har 5 megapixels."

Om det er 8 eller 5 megapixels betyder ikke så meget, hvad der betyder noget er den optiske linse, flash og softwaren der tager billedet.

0 0
Kim 21-10-2011 14:28:48

Men nu er det jo netop optisk linse, flash, (mekanisk shutter, fotochip) og software Nokia er kendt for. Sååå... ;)

0 0
Jonas Rasmussen 21-10-2011 01:47:14

I know, men efter som de begge køre windows phone 7.5 mango, og ingen producenterhar lov til at tweake softwaren, så må man gå ud fra kamerasoftwaren er det samme. Optik betyder mere end megapixels, og Nokia har bedre optik, dual flash mod samsungs singleflash OG har flere megapixels, hvilket gør at Nokia vinder stort på kameradelen. tak for svaret:) (var også meget tilfreds med amoled-skærmen på min legend) tror jeg ender ud med at købe Nokia'en, på grund af design og Kameraet.

Jonas

0 0
Kristian 20-10-2011 18:41:57

Jeg ville helt klart vælge Sea Ray / Nokia 800.
Designet er det vildeste der nogensinde er kommet fra Finland.

Nu er jeg ikke helt sikker på det med AMOLED og Super AMOLED, men er forskellen virkelig så stor?

Fakta er i hvert fald, at da jeg havde N8'eren med AMOLED, var jeg 100% tilfreds med skærmen, endda mere end da jeg havde HTC Desire.

Så det kommer an på hvor meget skærmen betyder, og om en forholdsvis lille forskel gør det helt store for dig.

Nokia laver i øvrigt også fantastiske kamera til deres produkter, og tror ikke du kan blive skuffet af Nokia men måske af Samsung.

Bottom line: Køb Nokia!

0 0
Henrik 20-10-2011 16:56:52

Jeg har efterhånden prøvet de fleste mobiler og systemer.

Og sidder netop med HTC Radar og må sige...for filan det lækkert, det hele kører så lækkert smooth, kan ikke andet end forestille mig det bliver mega godt det her! Så det bliver spændende at følge udviklingen af windows phone:-)

0 0

Om brug af cookies