Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsofts Origami Mobile PC afsløres torsdag

Microsofts Origami Mobile PC afsløres torsdag

Microsoft har løftet lidt mere af sløret for sit hemmeligheds-fulde nye produkt med kodenavnet Origami. Produktet præsenteres torsdag i denne uge samtidig med at CeBIT 2006 åbner.

På Microsofts egen hjemmeside for det hemmeligsfulde Origami Project kan man nu læse at der er tale om en mobil pc med Windows XP. Ellers er det fortsat sparsomt med oplysninger om produktet, men Microsoft fortæller nu, at Origami bliver officielt præsenteret torsdag den 9. marts. Det er samtidig med åbningen af computermessen Cebit i Hannover, og det er næppe helt tilfældigt.

»Jeg er alle de steder hvor du er, men aldrig i vejen«, lyder den lettere kryptiske besked på projektets hjemmeside.

Hvis man højreklikker på websiden og kigger i kildeteksten, kommer følgende tekst frem: »Origami Project: the Mobile PC running Windows XP«.

Ifølge de oplysninger der allerede er lækket er der tale om en mini-Tablet PC med Microsoft-software, som sandsynligvis skal fremstilles af andre producenter. Den er større end typiske håndholdte computere, og nogle af modellerne har skærme på helt op til syv tommer.

De forskellige producenter vil sandsynligvis tilbyde Origami-varianter med forskelligt udstyr, som Bluetooth, Wifi og GPS, men fælles for dem alle er, at de både kan bruges som musikafspillere, spillemaskiner og internet-terminaler.

Microsofts egen målsætning er angiveligt at de nye mobile pc'er skal sælges for omkring 500 dollar, men de første modeller vil angiveligt koste op til det dobbelte af dette beløb.

Se mere på: http://www.origamiproject.com

Denne nyhed er leveret af ComON.dk - Daglige nyheder til it-professionelle

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies