Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Microsofts sociale Path-app klar til Windows Phone

Microsofts sociale Path-app klar til Windows Phone

Efter lancering til både iOS og Android er turen kommet til Windows Phone brugerne, der nu kan hente betaversionen af Path.

Tech-giganterne forsøger sig med opstart af diverse sociale tjenester, nogle mere succesfulde end andre. Også Microsoft gav i slutningen af 2010 deres bud på en social tjeneste ved navn Path. 

Som så ofte set, så var det iPhone-brugerne, som først kunne downloade Path-app’en, efterfulgt af Android. Nu er tiden kommet til Windows Phone 8-brugerne selv. Det skriver Windows Phone Central.

Path er et mere personligt socialt medie, hvilket også betyder at du max. kan have 150 venner i app’en. Derudover minder det om de andre, hvor du naturligvis også så kan dele lokation, billeder, video, stemmeoptagelse, beskeder, sjove klistermærker osv.

Path-brugere kan naturligvis let poste Path-opslag på forskellige andre populære medier som Facebook og Twitter. Så hvis du er træt af Facebook, og dine 900 venner du alligevel ikke kender, så kunne det måske være tid til at afprøve et mere personligt et af slagsen. 

Nu er der i hvert fald ingen undskyldning for at prøve Path af, hvis du har en Windows Phone 8 mobil. Path BETA downloades her.

Kilde: Windows Phone Central

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bo Hejselbaek 20-01-2014 19:58:32

"Også Microsoft gav i slutningen af 2010 deres bud på en social tjeneste ved navn Path." - hvor er kilden til dette? Mig bekendt har Microsoft ikke været involveret, derimod tidligere Facebook folk....

0 0

Om brug af cookies