Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Milcom tjener kassen på mobilsalg til Grønland

Milcom tjener kassen på mobilsalg til Grønland

For en dansk mobildistributør er mobilsalget til Grønland blevet cool business. På et halvt år har firmaet solgt 3.500 mobiltelefoner.

Salget af mobiltelefoner til Grønland går som varmt brød. I løbet af seks måneder har det danske firma Milcom solgt 3.500 mobiltelefoner til det grønlandske folk.

Og firmaet kan i høj grad takke det kolde grønlandske klima for salgssuccesen. Det kolde vejr har ifølge Milcom en drastisk virkning på mobiltelefonens levetid og dermed salget.

»Demografisk er Grønland ikke større end Helsingør, men til gengæld må grønlænderne udskifte mobiltelefoner oftere, fordi selv dyre kvalitetstelefoner har det svært i det kolde og fugtige grønlandske klima,« forklarer Milcoms tilfredse direktør, Svend Christensen.

Milcom satser på en fortsat vækst på det grønlandske marked i 2007, hvor forventningerne netop er øget, fordi det grønlandske landsstyre netop har besluttet at udfase det forældede NMT-system.

Milcom er med sine 80 medarbejdere Danmarks næststørste mobildistributør og har været på det grønlandske marked siden 2006.

Denne nyhed er leveret af ComON.dk - Daglige nyheder til it-professionelle

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies