Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Miljømobil fra tyskland

Miljømobil fra tyskland

Den tyske virksomhed Kandy Mobile AG lancerer om en måneds tid en mobil som ifølge undersøgelser har en lav stråling, og er helt igennem miljøvenlig.

Mobiltelefonen fra tyske Kandy Mobile AG er blevet udstyret med mærket "den blå engel". Dette miljømærke er tysk, og er siden det blev oprettet for næsten 30 år siden blevet tildelt 4.000 forskellige tyske varer. "Den blå engel" bliver tildelt varer, som sammenlignet med tilsvarende produkter, er miljøvenlige.


Mobilen fra Kandy Mobile er den første mobiltelefon af slagsens, som har opnået status som miljøvenlig. Dette giver stof til eftertanke, da man i fremtiden på denne vis kunne fremstille mere miljøvenlige mobiltelefoner. Og da praktisk talt alle folk har en mobiltelefon, ville det være gode takter for miljøet, hvis man kunne fremstille disse på en mere miljøvenlig vis.


Det, der gør denne her mobil speciel sammenlignet med resten, er, at den har en lav stråling, normalt skal denne ligge under 2,0W/kg - her er den på 0,6W/kg. Desuden er der også et begrænset brug af stoffer som: cadmiun, kviksølv, beryllium etc.

Mobilen skal også være let at skille ad, når denne skal smides væk, såfremt den vil bibeholde mærket "den blå engel". Hvis den er let at skille ad, kan delene jo med fordel genanvendes.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

31-01-2008 09:54:58

Hvor og hvornår kan man købe en miljø- brugervenlig telefon som Kandy, i Danmark. Kan den bruges på de danske mobil net.
Jeg kan læse mig til at den findes i bl.a Toys 'R us, i Tyskland, hvad med Danmark?
Venlig hilsen
Penerelle

0 0

Om brug af cookies