Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mindre opdatering ruller ud til Galaxy S6 og S6 Edge

Mindre opdatering ruller ud til Galaxy S6 og S6 Edge

En lille opdatering ruller lige nu ud til Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, der blandt andet forbedrer fingeraftrykslæseren.

En ny, lille opdatering finder lige nu vej til de to seneste topmodeller fra Samsung, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, som fylder 159,29 MB og har versionsnummeret XXU1AOE3. Det skriver SamMobile.

Læs også: Samsung Galaxy S6 og S6 Edge videotest [WEB-TV]

Den lille opdatering forbedrer fingeraftrykslæserens evne til at genkende fingeraftrykkene, ligesom brugerfladen på et par af Samsungs egne apps har fået et lille ansigtsløft. Det gælder blandt andet E-mail, Musik og S Planner. I Fotoeditor-appen er der tilføjet en ny funktion, men hvilken er endnu uklart.

Til sidst bringer opdateringen forbedret kompatibilitet med tilbehør, og da de medfølgende detaljer om opdateringen er yderst sparsomme, vides det heller ikke, hvad det præcist dækker over.

Uklart om opdateringen kommer til Danmark

På nuværende tidspunkt er det uklart, hvornår og om opdateringen lander i Danmark. Indtil videre er opdateringen ude i Strorbritannien og Frankrig, og da de to modeller (Galaxy S6: SM-G920F og Galaxy S6 Edge: SM-G925F) i disse lande er magen til dem i Danmark, er det ikke usandsynligt, at den også kommer hertil.

Læs også: Ny Galaxy S6 Edge reklame viser processor og trådløs opladning

Forrige opdatering til de to modeller, som havde til formål at rette op på et ustyrligt RAM-forbrug, spredte sig dog ikke længere end til Vodafone-kunder i Storbritannien.

Der er derfor ikke andet for end at se, om en notifikationer om en ny opdatering dukker op i den kommende tid.

Sådan ser meddelelsen om den lille opdatering ud til Galaxy S6 og S6 Edge.
Sådan ser meddelelsen om den lille opdatering ud til Galaxy S6 og S6 Edge.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies