Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Minitelefon med 4 megapixel kamera på vej

Minitelefon med 4 megapixel kamera på vej

Fire megapixel kamera, Bluetooth, mp3-afspiller og plads til hukommelseskort. Alt det i en telefon på 74 gram. VK2200 forventes at kunne leveres i slutningen af januar til lidt under 3.000 kroner (uden abonnement).

VK2200, vejer 74 gram og indeholder 4 megapixel kamera, Bluetooth og mp3-afspiller. Skulle komme på markedet i slutningen af januar.
VK2200, vejer 74 gram og indeholder 4 megapixel kamera, Bluetooth og mp3-afspiller. Skulle komme på markedet i slutningen af januar.

VK Mobile er mest af alt kendt for deres ekstremt små mobiltelefoner. Men desværre har man mange gange måtte gå på kompromis med funktionerne, for at kunne udvikle, så små telefoner.

Nu lader det til, at de har udviklet en model, som ikke bare er lille og handy, men også indeholder mange af de mest efterspurgte funktioner. Der er tale om VK2200, som vejer blot 74 gram.

På trods af sin spinkle størrelse, ligger den bestemt ikke på den lade side, hvad angår funktioner. Fra VK Mobile har vi indtil nu, ikke rigtig set telefoner med en kameraopløsning på mere end 1.3 megapixel. Med denne model skal vi da lige love for, de er kommet efter det. Der er blevet plads til et kamera med en opløsning på hele fire megapixels, endda med autofokus og kamera lys.

Dog skal det nævnes, at vi endnu ikke har set nogle billeder taget med telefonen, og lige præcis med kameraer, så er det ikke altid opløsningsstørrelsen, det kommer an på. Så før vi får armene helt op over hovedet, så tillader vi os og vente til vi har set hvad den kan præstere.

Yderligere har telefonen mp3-afspiller og understøtter også Bluetooth. Den leveres med en indbygget hukommelse på 128 MB, men som de fleste nok kan nikke genkendende til, er det næsten en hån imod mp3-afspillere hvis man ikke har mulighed for at udvide hukommelsen. VK2200 understøtter Micro-SD eller Transflash kort som det også hedder, så kan man udvide hukommelsen.

Telefonen forventes at kunne leveres her i Danmark i slutningen af januar med en vejledende udsalgspris på 2.749 kroner uden abonnement.

Mobilsiden.dk er snart klar med et test af produktet. Især kameraet glæder vi os til at udfordre lidt.


VK Mobile VK2200 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies