Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mio vil erobre Danmark

Mio vil erobre Danmark

Den Taiwanesisk PDA producent Mio har for alvor fået smag for det skandinaviske marked. Nu vil virksomheden øge både bemandingen og markedsføringen.

PDA producenten Mio har for alvor fået smag for det skandinaviske marked.. Foto: Mio A701 (find specifikationer og priser i bunden af artikel)
PDA producenten Mio har for alvor fået smag for det skandinaviske marked.. Foto: Mio A701 (find specifikationer og priser i bunden af artikel)

Mio Technology, der producerer PDA'er, navigations-enheder og smartphones, øger nu satsningen på det skandinaviske marked. Indtil nu er Mio Technologys produkter blevet markedsført i Danmark af de tre distributører Dangaard Telecom, Data Team og Novendo.

Dette samarbejde fortsætter, men derudover vil Mio Technology nu ansætte en regional salgsdirektør og øge marketingindsatsen i Danmark.

»Vi er meget tilfredse med salget på det danske marked. Danmark er et modent marked, og derfor forstærker vi nu indsatsen her. Vi ser frem til øgede relationer med vores distributører, forhandlere og brugere,« udtaler Leo Exter, der er marketing & communications manager for Mio Technology
i EMEA.

Mio Technology går efter en meget bred distribution, og virksomhedens produkter sælges via specialister, online butikker og kanaler til massemarkedet. Denne brede fokusering fra Mio Technologys side afspejler sig også i produkterne, der først og fremmest markedsføres på deres mobilitet.

Ifølge analysefirmaet Canalys var Mio Technology i første kvartal af 2006 Europas fjerdestørste leverandør af mobile navigationsenheder.

Mio Technology har 1.500 medarbejdere verden over, heriblandt alene 700 ansatte til udvikling. Virksomhedens europæiske hovedkvarter er placeret i Bruxelles.


Mio A701 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies