Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mission Impossible lll på Nokia N93

Mission Impossible lll på Nokia N93

Køb en Nokia N93 og få et 512MB hukommelses kort med filmen Mission Impossible III med. Sådan lyder tilbuddet fra Nokia. Desværre gælder det endnu ikke i Danmark.

Nokia N93 kommer nu i udvalgte lande med et memorykort hvor Mission Impossible III ligger på.
Nokia N93 kommer nu i udvalgte lande med et memorykort hvor Mission Impossible III ligger på.

Filmen Mission Impossible kommer snart på DVD-markedet, men som noget helt ny lanceres filmen også sammen med Nokias N93.
Køber man en N93, vil man få et 512 MB hukommelseskort med i pakken, hvor filmen ligger på. Alt sammen uden ekstra beregning for forbrugeren.

Der er altså ikke blot tale om en teaser fra filmen men den fulde udgave. Så kan man altså nyde Ethan Hunt i sit tredje actionbrag, når man sidder i bussen eller i toget.

Filmen kører med 25 frames i sekundet, og det er altså nok til, at man kan få en god oplevelse ud af det.

Lyden leveres selvfølgelig i stereo, alt andet ville næsten være uacceptabelt, eftersom N93 alligevel leveres med stereo høretelefoner.

Der er tale om et særtilbud, som desværre ikke gør sig gældende i Danmark. I følgende lande får man muligheden for at benytte tilbuddet: Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Irland, Italien, Portugal, Spanien, Tyrkiet og England.

Alt andet lige viser det os, at film ikke længere er begrænset til biograflærreder og tv-skærmene i stuerne. Telefonerne begynder så småt at være kraftige nok og have så store skærme, at man kan begynde at se film på dem i en overkommelig kvalitet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies