Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobil e-mail populært som aldrig før

Mobil e-mail populært som aldrig før

Antallet af danske erhvervsbrugere, der anvender mobil e-mail, er vokset med 400 procent på bare to år. Mere tid til familie og venner er en af hovedårsagerne.

En undersøgelse foretaget af Gallup foretaget for Nokia og Telia viser, at interessen for mobil e-mail er vokset markant i forhold til sidste år.

Således anvender hver tredje erhvervsbruger nu mobil e-mail. Ser man på hele norden er tallet næsten det samme.

Der er en lille forskel mellem de kvindelige og de mandlige brugere, hvor 44 procent af de adspurgte mandlige virksomhedsledere anvender mobil e-mail mod 34 procent af de kvindelige. Tallet ser dog ud til fortsat at vokse, eftersom 60 procent af de adspurgte, der ikke allerede anvender mobil e-mail, forventer at komme i gang i løbet af et år.

Nokia og Telia har arbejdet hårdt for at gøre det enkelt at anvende mobil e-mail, og noget tyder på at indsatsen har båret frugt. Da samme undersøgelse blev lavet for to år siden, var det kun 14 procent af de adspurgte, der anvendte mobil e-mail. Specielt i Danmark har udviklingen været voldsom med en stigning på over 400 procent fra 8 til 34 procent.

Fordelene ved mobil e-mail er, at det giver hurtigere og bedre service til kunderne samt mere tid til familie og venner. Der er dog meget fokus på at have en god mobil e-mail kultur.

Tre ud af fire mener således, at det er uacceptabelt at sende e-mail, mens man leger med sine børn, mens 3 ud af 10 synes, det er ok at sende, mens man er til møde med chefen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies