Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobil-julegaveide - design-mobiler

Mobil-julegaveide - design-mobiler

Mobilproducenterne spytter ligefrem mobiltelefoner ud på det danske marked her op til jul. Mobilsiden.dk har kigget på mobil-julegaver i forskellige prisklasser og til forskellige målgrupper. I dag kigger vi på design-mobiler.

Julen sig nærmer, og mon ikke der skal være nogle, der har et ønske om en hård, firkantet og potentiel ringende pakke under træet juleaften.

Mobilsiden.dk har set på julegaveideer til alle i familien – både fra den helt billige basis-mobil til den nørdede multifunktions-mobil. Vi har specifikt kigget på de nyest mobiler på markedet, mulige julegaver.

I dag kigger vi på design-mobiler.

Til den designbevidste

Mobiltelefonen har fået en stærk signalværdi i dag – og designet er en fremtrædende faktor i den forbindelse. Derfor er et fedt og tidssvarende design alfa omega for om en mobiltelefon bliver et hit.

Det første man bedømmer en mobiltelefon på, er dens udseende. Det er der som sådan ikke noget nyt i. Men vi er i dag i højere grad opmærksomme på, at mobilens design kan hjælpe med til at identificere os som mennesker.

Design er en smags sag, og alle mobiltelefoner har i grunden et design. Men nogle mobiler har mere særpræget, iøjnefaldende eller mærkværdig designs end andre.

Mobilsiden.dk har kigget på nogle, for os, designperler – bedøm selv.

Motorola RAZR V3 - black

Da jeg så V3 første gang, var jeg fuldstændig solgt. Det er måske verdens flotteste mobiltelefon til dato. Det 13,9 millimeter tynde og 10 centimeter lange look kombineret med den flotteste finish i hver eneste detalje kan virkelig få mundvandet til at løbe på en mobilelsker som mig.

- Læs en anmeldelse – klik her...
- Specifikationer på RAZR V3 black – klik her...
- Aktuelle priser – klik her...

Samsung D600

Den seneste slider-mobil fra Samsung er en lille lækker quadband mobil med spændende funktioner under hjelmen. Modellen kan blandt andet byde på to megapixel kamera, skarp skærm og EDGE. Men det er først og fremmest designet der sælger denne lille designperle.

- Specifikationer på D600 – klik her...
- Aktuelle priser – klik her...

Nokia 8800

Opråb! Til alle livsstilsmennesker, der har sans for den fede og elegante detalje – Nokia 8800 er sagen. Med moderne urmager- og juvelér-teknikker har Nokia skabt en mobil for feinsmeckere, hvor designet er i højsædet, mens funktionerne er en smule i baggrunden.

- Læs en anmeldelse – klik her...
- Specifikationer på Nokia 8800 – klik her...
- Aktuelle priser – klik her...

Læs også:

- Mobil-julegaveide – kamera-mobiler

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies