Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobil-julegaveide - kamera-mobiler

Mobil-julegaveide - kamera-mobiler

Mobilproducenterne spytter ligefrem mobiltelefoner ud på det danske marked her op til jul. Mobilsiden.dk har kigget på mobil-julegaveidéer i forskellige prisklasser og til forskellige målgrupper. I dag kigger vi på kamera-mobiler.

Julen sig nærmer, og mon ikke der skal være nogle, der har et ønske om en hård, firkantet og potentiel ringende pakke under træet juleaften.

Mobilsiden.dk har set på julegaveideer til alle i familien – både fra den helt billige basis-mobil til den nørdede multifunktions-mobil. Vi har specifikt kigget på de nyest mobiler på markedet, som mulige julegaver.

I dag kigger vi på kamera-mobiler.

Til den kamera-glade

Mobilproducenterne ligger konstant i en sand kamp om at putte det bedste kamera i en mobiltelefon. Indtil videre er det Samsung, der på verdensplan ligger i spidsen med et 8 megapixel kamera.

Der går nok et stykke tid før vi ser integrerede kameraer af den kaliber i Danmark, men de kamera-mobiler, der er på det markedet herhjemme er ikke så ringe endda.

Mobilsiden.dk har taget et kig på nogle kamera-mobiler, som for tiden er de hotteste inden for denne niche.

Nokia N90

Nokia N90 fik i august måned prisen for årets europæiske multimedie-mobil. Og N90 er da også en multimedieenhed i særklasse med blandt andet et to megapixel-kamera, videooptager i verdensklasse, 3G og EDGE understøttelse.

- Læs en anmeldelse - klik her…
- Specifikationer på Nokia N90 - klik her…
- Aktuelle priser - klik her…

Sony Ericsson K750i (W800i)

Er du træt af dit gamle VGA-mobilkamera? Sony Ericsson K750i kan blandt andet byde på 2 megapixels, autofokus, kameralys og makrotilstand.

- Læs en anmeldelse af K750i - klik her…
- Specifikationer på Nokia K750i - klik her…
- Aktuelle priser – klik her…

Nokia N70

Nokia N70 er medlem af den finske mobilgigants store multimedie satsning – N-serien, og det forpligter. Mobilen har et næsten identiske design med 6680, men udmærker sig med funktioner som blandt andet et to megapixel kamera og understøttelse af 3G.
- Læs en anmeldelse - klik her…
- Specifikationer på Nokia N70 klik her…
- Aktuelle priser – klik her…

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies