Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobil med Firefox OS måske på vej i Q1

Mobil med Firefox OS måske på vej i Q1

En mobiltelefon med Firefox, som styresystem, kan være på trapperne i første kvartal 2013.

Den kinesiske mobilproducent ZTE satser på, at kunne lancere deres første mobiltelefon med Firefox OS i løbet af første kvartal næste år. Ifølge The Wall Street Journal og Reuters, så forsøger ZTE at blive mindre afhængige af Android og Windows Phone. Det skriver TheVerge.com.

- Nyt mobil-styresystem lanceres som Firefox OS

Ifølge David Dai Shu, talsmand fra ZTE, så samarbejder ZTE med teleoperatører uden for Kina. Det er uklart hvem ZTE hentyder til, men Mozilla har tidligere meddelt partnerskaber med operatører som Sprint, Telefónica og Deutsche Telekom.

Brugen af Firefox OS kan også være en måde, at spare på omkostningerne. Det koster ZTE mellem 20 og 30 dollar per enhed, som er produceret med det styresystem.

 - Se Firefox OS i helt ny video

Mobilsiden.dk følger sagen – ligeledes om det kan betyde ZTE kommer ind på det danske marked, hvor de lige nu ikke er repræsenteret.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

23-09-2012 11:52:02

Opera OS. så har alle browser giganterne sgu deres eget mobil styresystem. Med mindre de kommer med nogle helt nye ideer og det er markant anderledes end Android, iOS og WP8 så tror jeg ikke det slår igennem i dk eller eu og usa for den sags skyld.

0 0
hellas7 23-09-2012 12:02:03

- og det ser ikke sådan ud, i hvert fald ikke de videoer, jeg har kunnet se på youtube, det ligner en 2-3 år gammel Android-version

0 0
23-09-2012 14:15:28

Jamen, så er det jo nærmest bare latterligt og jeg mener ikke der er plads til flere "ikke- revolutionerende" mobile styresystemer... Se bare hvor svært det er for en gigant som Microsoft at slå igennem og bide sig fast med et system så solidt som WP.(dog har de jo selv dødsdømt de eksisterende wp versioner, hvilket ikke gør det nemmere).

0 0
Om brug af cookies