Mobil med vilde specifikationer afsløret – LG er bag enheden

LG kommer officielt med nye modeller på markedet inden længe, men nu er ny super mobil dukket op fra selskabet.

Mobil med vilde specifikationer afsløret – LG er bag enheden

LG har præsenteret deres kommende Optimus 4X, og 3D Maxx, men nu vil rygtebørsen af disse to enheder, slet ikke er topmodeller fra LG, men at en helt ny enhed vil se dagens lys, og indtage pladsen som deres flagskibs-model.

Den nye enhed fra LG går under navnet LG Eclipse, og model nummeret er LS970, dog er det mest interessante at finde på selve hardwaresiden.

For som vi skrev om tidligere på ugen, så satser LG igen i år på specifikationerne.

Specifikationer som en topmodel

Og specifikationerne er ifølge briefmobile.com, ikke blevet ringere med tiden. Processoren på LG Eclipse skulle være den helt nye, og endnu ikke frigivne quad-core processor fra Qualcomm.

Den er magen til den dual-core processor der sidder i eksempelvis HTC One S, men nu med fire kerner i stedet for to. Processoren går under navnet APQ8064 og har en frekvenshastighed på 1,5 GHz per kerne.

På grafiksiden er der også sket ændringer, for sammen med den nye processor har Qualcomm også valg at integrere den næste generation grafik chip i enheden, Adreno 320.

Sammen med den formentlige hurtige processor og grafik chip, skulle Eclipse også være udstyret med hele 2 GB RAM til bedre at håndtere multitasking.

Bagsiden af LG Eclipse LS970
BriefMobile fik tilsendt dette billede sammen med specifikationerne. (Bagsiden af LG Eclipse)

På niveau med andre

Skærmen skulle være i den store ende, som mange andre topmodeller ser ud til at få på markedet i år, nemlig en 4,67 tommer skærm med 1280 x 768 pixel opløsning.

Batteriet skulle være på 2.100 mAh, og altså også i den gode ende af topmodel-segmentet, og kameraet forvenets at ligge omkring 13 megapixels.

Størrelsen på herligheden: 131,9 x 71,6 x 8,6 mm. Vægt: 142 gram.

Om moilen bliver tilgængelig herhjemme er uvist, og om den kommer med Android 4.0 er også stadig en ubekendt faktor, dog melder kilden at det skulle være en Android telefon.

Læs også:
Ice Cream Sandwich udsættes til LG Optimus 2X