Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobil-nyhed til de modebevidste

Mobil-nyhed til de modebevidste

Modehuset Noir har skabt en mobil i samarbejde med Samsung, der vil tilfredsstille enhver mode-freak.

Samsung har i samarbejde med grundliggeren af det danske modehus Noir, Peter Ingwersen, skabt en telefon, der er en fashionista værdig.

Samsung Black Bllack Noir S5510 hedder den nye accessorie.

Designet går efter et look af sexet, sort og androgyn elegance.

"Med vores nye S5510 klaptelefon har vi lagt vægt på at udvikle en mobiltelefon til den designbevidste forbruger, der altid søger det nyeste inden for mode, men som samtidig har travlt og derfor brug for et effektivt kommunikationsværktøj. Vi er meget stolte af det færdige resultatet og værdsætter det frugtbare samarbejde med Peter Ingwersen og hans designteam hos BLLACK Noir" siger Solvej Lee, der er dansk landechef for Samsung.

Nye beskeder og mistede opkald vises via en skjult OLED skærm på ydersiden af telefonens forside. S5510 har indbygget MP3 afspiller samt op til 8 GB hukommelse og 3,2 mega pixel kamera med videofunktion.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Søgaard 04-12-2009 11:46:48

dette er endnu et flop fra Samsung. Man føler de har erkendt, at de ikke kan følge med den teknologiske udvikling og så prøver at designe sig ud af det ved at gå sammen med diverse modehuse. Jeg tror desværre de henvender sig til et meget lille marked, da iPhone stadig er leder og påtrods af at den er aldrende så er den stadig langt foran denne klaptelefon.

Aldrig mere Samsung! aldrig!

0 0

Om brug af cookies