Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobil-skattejagt på Experimentarium

Mobil-skattejagt på Experimentarium

EGO-TRAP er navnet på en skattejagt for de 14-17-årige, der har mobiltelefonen som omdrejningspunkt. Spillet er iværksat af Experimentarium og har til hensigt at give større børn lyst til at gå i dybden med museets udstillinger.

EGO-TRAP en ny type rollespil eller skattejagt til børn mellem 14 og 17 år, som er iværksat af Experimentatium i København. Spillet ændrer sig hele tiden efter hvem der deltager, hvornår.

Når man ankommer til museet, registrerer man sig på en PC i forhallen. Kort efter bliver man ringet op på sin mobiltelefon af en pige, der fortæller, hvor man skal gå hen og hvilke opgaver man skal løse. Ruten, som man skal følge, vises på et kort på mobiltelefonen.

Efter man har løst et antal opgaver på egen hånd, får man tildelt en makker, som man skal ringe til fra mobilen og løse resten af skattejagtens opgaver sammen med.

Præcis hvilke opgaver, man sammen skal løse, vil vi ikke afsløre her. Men ifølge Med Rundt, som har prøvet skattejagten, er det yderst interessant at opdage, at verden er lidt anderledes, end man først troede.

For at kunne deltage i EGO-TRAP skal man have en mobiltelefon med WAP. Desuden er det en fordel, hvis mobilen også har bluetooth. Prisen for at deltage i spillet kan maks løbe op i fem kroner.

Experimentarium slår dørene op for den nye mobil-skattejagt den 31. januar 2007. Og mon ikke der skulle være nogle unge mennesker, der vil forsøge at lokke forældrene med på museum.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies