Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilbeskyttelse vinder frem

Mobilbeskyttelse vinder frem

Selv om mobiltelefoner spiller en større og større rolle i vores liv, er vi ikke blevet meget bedre til at passe på dem.

Selv om mobiltelefoner spiller en større og større rolle i vores liv, er vi ikke blevet meget bedre til at passe på dem. Det er nok en af grundene til, at mobiltilbehør som mobilforsikringer og panserglas oplever stigende popularitet hos flere mobilforhandlere.

Mobilforsikring er et ord, der i stigende grad dukker op i forbindelse med mobilkøb. For forhandlerne ved lige så godt som alle andre, at der er en stor risiko for, at vi før eller siden smadrer vores mobil.
Det mærker man blandt andet hos my-phoneshop.dk, der oplever, at flere og flere selv sørger for ekstra skærmbeskyttelse i form af panserglas til mobilen. For selv om skærmene i mobiltelefoner allerede fra fabrikken er udstyret med såkaldt panserglas, så oplever mange, at selv et lille fald kan få skærmen til at revne.

Det gælder blandt andre fotomodellen Jackie Navarro, som efter en uge tabte sin nye iPhone, hvilket fik skærmen til at gå i stykker.
Og hvis man ikke lige selv har prøvet at smadre sin mobil, så har man 
sandsynligvis prøvet at tabe den, og opdage, at man har været så hundeheldig, at mobilen stadig er intakt.

Der burde nærmest være et ord, som beskriver den lettelse man føler, når man opdager, at mobilen har overlevet faldet uden skader.

Find dit nærmeste reparationsværksted


Diskret skærmbeskyttelse
Diskret skærmbeskyttelse

Månedlig omkostning

Flere mobilforhandlere tilbyder forsikringer som en del af abonnementet ved mobilkøb. Så hvis man køber et forholdsvis dyrt abonnement, følger forsikringen gratis med. Men køber man i stedet et billigt abonnement, kan forsikringen tilkøbes for op til 99 kroner om måneden.

Hos Telia dækker det for eksempel en ”Pludselig og uventet skade opstået pga. en udefrakommende begivenhed knyttet til et skadestidspunkt.

F.eks. skærmbrud og væskeskade”. Telia understreger på deres hjemmeside, at forsikringen ikke dækker tyveri og bortkomst, og man må højst have én skade om året. Hos Call Me koster forsikringen fra 49 kr. til 89 kr. om måneden alt efter mobilens pris. Her dækker de også én skade om året, men man får til gengæld
også dækket mobil eller tablet ved tyveri.

Læs også: Vind trådløs højttaler fra Denon

Ekstra beskyttelse på den billige måde

Uanset om man har en mobilforsikring eller ej, kan det være en god ide at købe sig til bedre skærmbeskyttelse i form af panserglas. Det koster tit under 100 kroner, og så skal man kun betale beløbet én gang.
Panserglas er tyndt, men beskytter både glasset mod hverdagsskrammer og fald, og så kan det hurtigt skiftes, når det bliver ridset. Og så slipper man for at skulle undvære sin mobil, imens den er til reparation.

Se en oversigt over de bedste og billigste reparationer her: Reparation af telefon

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies