Mobilbetaling ved Starbucks er et hit

Kaffekæden Starbucks har over det seneste år vist at mobilbetaling er stærkt stigende – i hvert fald blandt deres kunder.

Mobilbetaling ved Starbucks er et hit

Kaffekæden Starbucks har indført mobilbetaling, og har allerede haft mere end 42 millioner mobilbetalinger i Canada, Amerika og Storbritannien – hvilket er de lande hvor mobilbetaling hos kæden er muligt. Det skriver venturebeat.com.

Mobilbetaling blev indført i Starbucks i USA for mindre end 15 måneder siden – og alene siden december er stigningen af mobilbetalinger steget kraftigt. I december 2011 offentliggjorde Starbucks de havde rundet de første 26 millioner mobilbetalinger.

Starbucks ”mobile pay” applikationen kom til iPhone og Android i januar 2011. Denne kan kunderne bruge til at indsætte penge på et digitalt Starbucks Card, hvorefter de skal forelægge en 2D-stregkode til at betale ved kassen – og vupti så er pengene trukket på kundens konto.

Baristaerne skal derefter blot scanne stregkoden ved hjælp af scannere der er tilkoblet kasseapparatet.

Det ser i hvert fald ud til mobilbetalinger er kommet for at blive ved Starbucks. Hvornår det eventuelt også bliver muligt at betale via mobiltelefonen i Starbucks i Kastrup Lufthavn eller andre butikker vides endnu ikke.