Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilbutikker topper klagehitliste

Mobilbutikker topper klagehitliste

Forbrugerne klager i høj grad over mobilbutikker. Nummer to på klagelisten mener; at 49 negative bedømmelser ud af 88.000 handler er en forholdsvis lille andel.

På en top fem over landets værste netbutikker handler de tre med mobiltelefoner.

Topscoreren er dog Macca.dk der har mange utilfredse kunder på samvittigheden. Webshoppen handler med en bred vifte af produkter inden for legetøj, hobbyudstyr, værktøj og meget andet.

- "I januar havde vi en bølge af spørgsmål i hotlinen om Macca.dk fra forbrugere, der havde problemer med gavekort, de havde købt. Vi støder også regelmæssigt på de andre navne", siger direktør i Forbrugerstyrelsen Tanja Franck til Ekstra Bladet.

Det er Peter H. Mühlmann, direktør på bedømmelsessitet Trustpilot.dk, der har udarbejdet klageopgørelsen for Ekstra Bladet. Efter hans opfattelse klager kunderne, fordi de køber en ringere kvalitet end forventet.

Monatel nummer to

Listes nummer to er mobilshoppen Monatel.dk

- "Det ser ud som om, at det er parallelimport, der klages over. F.eks. at opladeren er britisk, sproget er tysk, eller tegnene kinesisk", forklarer Trustpilot til avisen.

Hos Monatel er man meget opmærksom på klagerne.

- "Jeg har læst dem allesammen og vi får også gode bedømmelser. På Trustpilot er 18 ud 67 anmeldelser med minimum tre stjerner. Når det sammenholdes med, at vi har ekspederet 88.000 ordrer, synes jeg ikke, det er så galt", siger Monzer Schmidt, indehaver af Monatel.dk til Mobilsiden.dk

Han opfordrer kunderne til at klage direkte til butikken istedet for på nettet.

- "Alle vores mails besvares inden klokken 12 hver dag, og vi har to personer, som passer telefonen. Samtidig har vi lige investeret i et nyt telefonsystem, som straks viser kundens handel på skærmen, når der ringes op. Hvorfor skulle jeg bruge så mange penge, hvis ikke jeg ville yde en god kundeservice", slutter Monzer Schmidt.

Ud over Macca.dk og Monatel.dk indeholder top fem butikkerne PC-huset.dk, Easyshopping og Edbbiksen.dk

Eksterne links
Trustpilot.dk
Monatel.dk

Læs også

Flere telebutikker hænges ud på nettet

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies