Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   MobilCash gør mobilen til et rigtigt betalingskort

MobilCash gør mobilen til et rigtigt betalingskort

Måske står mobilen overfor et gennembrud, som betalingsmiddel i Danmark. Firmaet MobilCash forvandler nu alle mobiler til et gangbart betalingsmiddel.

<strong>Fakta:</strong> Finanstilsynet har godkendt Mobilcash, som betalingsformidler og udsteder af elektroniske penge. Betalingssystemet har samme sikkerhedsniveau som almindelige bankvirksomhed.
Fakta: Finanstilsynet har godkendt Mobilcash, som betalingsformidler og udsteder af elektroniske penge. Betalingssystemet har samme sikkerhedsniveau som almindelige bankvirksomhed.

Via SMS kan du betale penge du skylder dine venner f.eks. efter en tur i byen, eller købe ydelser på internettet, hos firmaer der samarbejder med MobilCash. Tjenesten udvider muligheden for at benytte mobilen, som betalingsmiddel ret betragteligt.

Enkelt koncept
Opbygningen af MobilCash er ret lige til; Du har penge stående på en konto hos firmaet. Ved at sende en SMS med beløb og beløbsmodtagerens mobilnummer, overføres pengene med det samme.

Systemet kan også benyttes på e-butikker, som firmaet samarbejder med. Her sendes blot en SMS med en bestemt betalingskode.

Hvad koster det?
Det er gratis at oprette en brugerkonto. Men her stopper logikken også. Firmaets prisinformationsside er nemlig på engelsk, og fyldt med en masse fagudtryk, hvilket gør det svært præcist at gennemskue, hvad det koster, at benytte tjenesten.

Besøg MobilCash, klik her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies