Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilen bliver hurtigt skrottet igen

Mobilen bliver hurtigt skrottet igen

Knap halvdelen af mobilbrugerne skifter telefonen ud med en ny, når der er gået et år til halvandet. En ud af ti skifter den allerede hvert halve år.

Mange mobiltelefoner bliver kun brugt et halvt eller et helt år, inden de bliver skrottet til fordel for en ny. Det viser en undersøgelse, som hukommelsesproducenten Kingston har foretaget.

12 procent af de adspurgte svarede, at de skifter mobilen ud med en ny og bedre model blot seks måneder efter købet.

Næsten halvdelen venter dog lidt over et år, inden de lægger mobilen i skuffen. 43 procent angiver således, at de skifter til en ny telefon efter tolv til atten måneders brug.

1.000 britiske mobilbrugere deltog i undersøgelsen, som ligeledes viste, at seks ud af ti personer, ikke tager backup af deres data på mobilen.

En undersøgelse fra Telia har tidligere vist, at danske skuffer og skabe nærmest bugner af brugte mobiltelefoner. Hvilket gør, at der er et stort brugtmarked for mobiler.

Læs også:
 - Titusindvis af mobiler skal have nyt hjem

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikkel 17-03-2010 18:28:16

Det er da klart man ikke kan holde sig tilbage når der konstant kommer nye telefoner der kan mere og mere.
Og det er producenterne da godt klar over, man kunne sagtens forestille sig at det går lidt ud over kvaliteten samtidig med at priserne holdes oppe... En hver mobilproducent med respekt for sig selv kommer vel med 10-20 nye modeller hvert år...

0 0

Om brug af cookies