Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilen der giver elektrochok

Mobilen der giver elektrochok

En mobiltelefon der hverken kan ringe eller sende beskeder men til gengæld kan sende et elektrochok på 180.000 volt gennem sit offer. Det er realiteten i USA, hvor et våben som dette sælges til selvforsvar.

Mobiler er efterhånden blevet brugt til mangt og meget. Eksempelvis var der den amerikanske kvinde, som slugte sin mobil, ligesom en vis kendis i USA brugte sin mobil som kasteskyts, da han smed den efter en stakkels hotelejer.

Det nyeste inden for denne noget alternative mobil-genre er en mobiltelefon, som kan give et yderst ubehageligt elektrochok.

Det er politiet i San Diego, der fik æren af at opdage den noget særprægede mobil. I forbindelse med beslaglægning af en mobiltelefon opdagede politiet, at mobilen hverken kunne ringe op eller sende beskeder som almindelige telefoner. I stedet var der tale om et ubehageligt våben kamufleret som mobil.

Det er ikke første gang, at en mobiltelefon har ageret kamuflage for et våben. Flere steder i Europa har man oplevet, at pistoler har kunne skjules, fordi de har lignet harmløse mobiltelefoner. Denne gang var det så ikke en pistol men en elektrochok-tingest, der kunne sende 180.000 volt gennem et offer, der var skjult bag mobilens ydre.

Den særprægede mobil, som nu er beslaglagt af politiet, er overraskende nem af få fat i. Det er firmaet Safety Technology, der står bag, og telefonen er beregnet til selvforsvar. Udover at kunne nedlægge en voldsmand på stedet er mobilen udstyret med en kraftig alarm, som kan bruges til at tilkalde hjælp.

Den farlige mobiltelefon ved navn Stun gun-mobilen kan købes på nettet til en sum af 79 dollars. Men få nu ingen gode idéer – for et våben som dette er ulovligt i Danmark.

Kilde: Mobilen.no

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies