Mobilen er blevet synlig i kongehuset

Mobiltelefoner ses nu til royale arrangementer.

Mobilen er blevet synlig i kongehuset

Flere medier skriver i dag, blandt andet EB.dk, at den svenske konge Carl Gustaf fandt mobiltelefonen frem i kirken, og tjekkede den – men den svenske konge var ikke den eneste.

Den islandske Præsidentfrue Fr. Dorrit Moussaieff havde også lidt hun skulle klare på mobiltelefonen, inden festgudstjenesten i forbindelse med dronningens jubilæum, gik i gang.

Hun forsøgte at være diskret og gemme telefonen bag tasken, men man kan ikke skjule en mobiltelefon for Mobilsiden.dk – så vi opdagede selvfølgelig hvad hun havde gang i.

Det viser hvilken udvikling der er sket i de royale kredse, for sådan noget ville ikke have fundet sted da Dronning Margrethe blev regent – hvis der havde fandtes mobiltelefoner for 40 år siden.

Dronning Margrethe har selv udtalt, at hun ikke har nogen mobiltelefon. Det samme er dog ikke gældende for andre regenter eller præsidenter.

Den islandske Præsidentfrue Fr. Dorrit Moussaieff med mobiltelefon lige inden gudstjenesten gik i gang.

Seneste nyt om emnet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 16/1/2012 fortsatte vi fortællingen med en ny vinkling på emnet Loven brydes for at skabe mobildækning – Næste artikel om temaet finder du her. Få også seneste nyt i sagen her.