Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilen er en bakterie bombe - her er løsningen

Mobilen er en bakterie bombe - her er løsningen

Der findes både gode og dårlige bakterier, men hvordan undgår du de dårlige på din mobiltelefon?

Vi kan ikke leve uden bakterier i vores system, men der findes også mange vi helst ville være foruden.

Mobiltelefonen er en del af manges hverdag, og siden smartphones begyndte at indtage markederne, så bliver mobilen brugt oftere og oftere, og det skaber en bakteriebombe.

Mobilen bruges i køkkenet, på toilettet, på restauranter, i bilen, på arbejdet og mange andre steder, og det betyder stor risiko for bakterier på mobiltelefonen.

En gruppe opfindere er dog kommet op med en løsning på bakterieproblemet, produktet hedder PhoneSoap.

PhoneSoap boksen

PhoneSoap er en lille boks hvortil du kan tilslutte din telefon strøm således den kan oplade din mobil, men derudover har den en ekstra feature, UV-C lys.

UV lys kender mange mennesker til fra blandt andet solcentre hvor den giver huden farve, men den findes også i rengørings øje méd. UV-C lys slår nemlig bakterier og virus ihjel, og bruges på hospitaler verden over.

UV-C lys er elektromagnetisk stråling, der har en lav bølgelængde. Dens effektivitet bryder bakteriens cellevæg og nedbryder bakteriens DNA.

PhoneSoap har indbygget UV-C lys i boksen, hvor den ovenfra og nedefra sende dens UV-stråling ned på det indhold man måtte have i boksen, i det her tilfælde er det en mobiltelefon den skal fjerne bakterier og virus på.

PhoneSoap udmærker sig ved at slå 99,9 procent af alle bakterier og virus ihjel, alt sammen imens du oplader din telefon i boksen. UV-C lyset er kun tændt i tre til fem minutter, herefter er din mobil bakteriefri.

Produktet er endnu ikke kommet i fuld produktion på grund af manglende finansiering, men er du interesseret i produktet kan du læse mere om det her. Eller se deres præsentationsvideo herunder:

Læs mere:
- Mobilen er en bakteriebombe

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Zeb 13-04-2012 12:54:41

Lyder som en super idé, men indtil det er på markedet fungerer det altså også at tage noget sprit på en klud eller noget toiletpapir og så lige køre hen over telefonen. Gøres det lige en gang imellem er det fint til at holde bakterierne nede, og man skal jo også gerne udsættes for nogen bakterier for at holde immunforsvaret ved lige. Undersøgelser peger på at udsættes man ikke for nok bakterier og dermed stresser immunforsvaret indimellem, så kan det gå i selvsving og angribe sig selv med allergiske reaktioner til følge.

0 0

Om brug af cookies