Mobilen er en bakterie bombe – her er løsningen

Der findes både gode og dårlige bakterier, men hvordan undgår du de dårlige på din mobiltelefon?

Mobilen er en bakterie bombe – her er løsningen

Vi kan ikke leve uden bakterier i vores system, men der findes også mange vi helst ville være foruden.

Mobiltelefonen er en del af manges hverdag, og siden smartphones begyndte at indtage markederne, så bliver mobilen brugt oftere og oftere, og det skaber en bakteriebombe.

Mobilen bruges i køkkenet, på toilettet, på restauranter, i bilen, på arbejdet og mange andre steder, og det betyder stor risiko for bakterier på mobiltelefonen.

En gruppe opfindere er dog kommet op med en løsning på bakterieproblemet, produktet hedder PhoneSoap.

PhoneSoap her med Apple lader

PhoneSoap boksen

PhoneSoap er en lille boks hvortil du kan tilslutte din telefon strøm således den kan oplade din mobil, men derudover har den en ekstra feature, UV-C lys.

UV lys kender mange mennesker til fra blandt andet solcentre hvor den giver huden farve, men den findes også i rengørings øje méd. UV-C lys slår nemlig bakterier og virus ihjel, og bruges på hospitaler verden over.

UV-C lys er elektromagnetisk stråling, der har en lav bølgelængde. Dens effektivitet bryder bakteriens cellevæg og nedbryder bakteriens DNA.

PhoneSoap har indbygget UV-C lys i boksen, hvor den ovenfra og nedefra sende dens UV-stråling ned på det indhold man måtte have i boksen, i det her tilfælde er det en mobiltelefon den skal fjerne bakterier og virus på.

PhoneSoap udmærker sig ved at slå 99,9 procent af alle bakterier og virus ihjel, alt sammen imens du oplader din telefon i boksen. UV-C lyset er kun tændt i tre til fem minutter, herefter er din mobil bakteriefri.

Produktet er endnu ikke kommet i fuld produktion på grund af manglende finansiering, men er du interesseret i produktet kan du læse mere om det her. Eller se deres præsentationsvideo herunder:

Læs mere:
Mobilen er en bakteriebombe

Videre om emnet

Interessen for tematikken fortsatte. mobilsiden fortsatte historien. 13/4/2012 gik redaktionen videre og publicerede sagen Sådan må du bruge mobilen i bilen – Artiklen finder du her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.