Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilen er nu vores digitalkamera

Mobilen er nu vores digitalkamera

Ifølge en ny undersøgelse tager danskerne billeder med telefonen som aldrig før. Mange har skrottet digitalkameraet og bruger primært mobilen.

<span style=Mange danskeres primære kamera er nu mobilens indbyggede kamera. (Foto: Mobilsiden.dk)." />
Mange danskeres primære kamera er nu mobilens indbyggede kamera. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

I takt med, at mobiltelefonerne bliver mere og mere avancerede, bliver kvaliteten af de indbyggede kameraer også bedre og bedre.

Det betyder flottere billeder og det betyder også, at rigtigt mange danskere benytter deres telefon, som deres primære kamera.

En undersøgelse som YouGov har lavet for HTC, om danskernes mobilvaner viser, at over halvdelen af danskerne bruger deres mobiltelefon til at tage billeder med. Og en fjerdedel af danskerne, er ifølge undersøgelsen så glad for mobilens indbyggede kamera, at de benytter det som deres primære kamera.

En smartphone har den hjemmebanefordel, at den typisk ligger i lommen i forvejen, når der opstår et Kodak-moment. Og dernæst kan man hurtigt dele motivet med andre på eksempelvis Facebook.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alfix 24-11-2011 20:05:49

Og det er fokkking belastende efterhaanden, alle de idioter der staar med telefonen over hovedet til koncerterne derude. Virkelig noget der pisser mig af, mest fordi de mennesker ikke giver en flyvende fis alligevel, de vil bare have lov at sige at de var der.

Meget faa gemmer hvad de skyder af billeder og film, hvilket bare er et godt eksempel paa at de fleste forbrugere er snot-dumme og mildest forvirrede fjolser der aldrig burde have lov at roere saa meget som en stik kontakt.

En smartphone er kun smart hvis den der ejer den ved hvad det er man har med at goere.

Man er jo helle ikke murer eller bygninskonstruktoer bare fordi man koeber spartel, vel!!?

0 0
Carsten 24-11-2011 21:51:41

Har du fået det bedre igen?

0 0
Henrik 24-11-2011 10:35:09

Jeg syntes at smartphomes er geniale til Kodak-moments.
Men på Ferie, og/eller vigtige ting (rund fødelsdag, bryllup, dåb, etc.) så brug et rigtigt kamera.

Jo' Smartphone er blevet en del beddere, men det er point & Shoot kamera også, og DSLR er ret billige i dag. Så hvis det er noget mere mindeværdigt man tager billider af, så brug et rigtigt kamera.

NB: kvalitet er ikke det samme som megapixels.
Kvalitet har mere at gøre med, en optik der er på størrelse med en lillefinger negle, lavet af plastik, foran en sensor, der også er på størrelse med en lillefinger negl.
i forhold en optik der er stor, (så der kommer mere lys ind), lavet af glas, (hårder end plastik, og forringer lyset mindere på vej igennem), Større senson (Gør at der er mere afstand mellem de enkle pixels, så der er mindre falsk lys, og støj på slut billed)

0 0
24-11-2011 10:00:36

Hvor svært kan det være at linke DIREKTE til kilden? Den slags sker aldrig herinde.

0 0

Om brug af cookies