Mobilen er nu vores digitalkamera

Ifølge en ny undersøgelse tager danskerne billeder med telefonen som aldrig før.

Mobilen er nu vores digitalkamera

I takt med, at mobiltelefonerne bliver mere og mere avancerede, bliver kvaliteten af de indbyggede kameraer også bedre og bedre.

Det betyder flottere billeder og det betyder også, at rigtigt mange danskere benytter deres telefon, som deres primære kamera.

En undersøgelse som YouGov har lavet for HTC, om danskernes mobilvaner viser, at over halvdelen af danskerne bruger deres mobiltelefon til at tage billeder med. Og en fjerdedel af danskerne, er ifølge undersøgelsen så glad for mobilens indbyggede kamera, at de benytter det som deres primære kamera.

En smartphone har den hjemmebanefordel, at den typisk ligger i lommen i forvejen, når der opstår et Kodak-moment. Og dernæst kan man hurtigt dele motivet med andre på eksempelvis Facebook.

Mere til stoffet

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 18/11/2011 blev sagen bragt videre med et indlæg omkring Motorola: Specifikationer gør ikke vores liv bedre – Artiklen finder du her. Se også de seneste nyheder om temaet her.