Mobilen giver overblik i sommervarmen

Internettet på mobiltelefonen bliver flittigt brugt, når danskerne holder ferie.

Mobilen giver overblik i sommervarmen

Danskerne bruger i stigende grad mobiltelefonen til at holde sig opdaterede på de seneste nyheder i ferieperioden.

Sådan lyder udmeldingen fra TDC, der i juli havde 50 procent mere trafik på selskabets mobilportal Fly set i forhold til en normal måned. Sitet satte således rekord med 241.760 unikke brugere i julimåned.

– “Moderne mobiltelefoner gør det muligt for os uanset tid og sted at være opdaterede med nyheder, vejrmeldinger, sportsbegivenheder, aktiekurser og alt, hvad vi ellers holder af at følge med i. Det er en mulighed, som flere og flere danskere får øjnene op for,” siger Christoph Nørgaard, der er ansvarlig for mobilområdet for TDC’s privatkunder.

Mobilsiden.dk mærker også interessen

Også på Mobilsiden.dk steg trafikken på det mobiltilpassede site i juli måned. Således fik mobilsiden.mobi i alt 11.069 besøg, og det gør sitet til den tyvende mest besøgte hjemmeside i landet.

To pladser længere nede ligger den mobile version af Mobildebat.dk. Den finder du ved at indtaste ‘mobildebat.mobi’ i din browser på mobilen.

Du kan se listen over de mest besøgte mobiltilpassede websites i Danmark ved at klikke her.

Mere om emnet

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 18/8/2009 kørte vi en artikel med temaet Få kokkehjælp på mobilen – Historien finder du her. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.