Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Mobilen holder ikke sommerferie

Mobilen holder ikke sommerferie

Vi elsker vores mobil så højt, at den er med overalt. Faktisk er danskerne blevet flittigere til at tage den "lille ven" med på ferien.

Mobilen bliver ikke hjemme i skuffen eller efterladt slukket i kufferten, når danskerne rejser på ferie.

Finanskrisen til trods fejler rejselysten intet. Det viser tal, som TDC har udarbejdet for Mobilsiden.dk

Danskerne er i år 14 procent mere på mobilnettet i andre lande, sammenlignet med samme tidspunkt sidste år. Specielt rejsemål som Sverige, Tyskland, Italien, Spanien og England er populære.

 - "Mobiltelefonen er en fast del af danskernes hverdag, som ikke vi vil undvære på ferien. Derfor er danskernes mobil-roaming måske det bedste og mest valide vidnesbyrd om, hvor vi danskere rent faktisk befinder os i verden," siger Nicolaj Due, kommunikationsdirektør i TDC til Mobilsiden.dk

Vi rejser ikke mere

TDC's opgørelse er ikke et udtryk for, at danskerne rejser mere på ferie end tidligere, fortæller Startours salgsdirektør.

- "Denne sommer rejser vi lige så meget som sidste år. Godt nok startede det sløvt ud for rejsebranchen, men det dårlige danske sommervejr og SP-pengene har gjort, vi har sat ekstra fly ind og ender på samme rejseniveau i skoleferien som for et år siden", siger Stig Elling, salgsdirektør i Startour.

Opgørelsen fra TDC fortæller desuden om en nedgang på mobilaktiviteten i USA på 10 procent. Ifølge Stig Elling er grunden, at der generelt er nedgang i charterrejser til denne destination.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies